Witam.
posiadam telefon Doogee N20 z systemem android 9.0. Od pewnego czasu nie słychać ustawionego dzwonka podczas połączenia przychodzącego. Nie ma problemu, aby dzwonek ustawić i jest widoczna nazwa ustawionego dzwonka jednakże zamiast niego słychać jakiś prosty pikający systemowy dźwięk oznajmiający przychodzące połączenie. Zmiana na inny dzwonek nic nie daje. Restart telefonu nie pomaga. Nie jest to na pewno wina dialera ponieważ gdy go usunąłem problem ten występował również w aplikacji systemowej do połączeń telefonicznych. Od czasu pojawienia się problemu nie instalowałem ani nie kasowałem żadnych nowych aplikacji. Nie przeprowadzałem żadnych updatów systemu i aplikacji. Jedyne, co zmieniłem to wgrałem nowy dzwonek mp3 i od tego momentu zaczął się problem. Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie, czy też jest to tylko zwykły zbieg okoliczności. Plik ten bez problemu odtwarzany jest w telefonie w jakimkolwiek playerze jednakże dla pewności usunąłem go z telefonu. Czy ktoś mógłby zasugerować, co może być przyczyną tego problemu i jak go rozwiązać?
Pozdrawiam
rousseau