kilumi Witam poszukuję telefonu do 2300zł, nie mam za bardzo wymagań co do niego, tylko aby posłużył z 2-3 lata. Jak na tą chwilę zastanawiam się między huawei p30 pro a pixel 4a, co byłoby lepszym wyborem, czy może coś innego?
Arkadiush @kilumi moim zdaniem będziesz zadowolony z P30 PRO. Posiadam go i jestem mega zadowolony. Procesor pracuje płynnie, aparat miazga robi zdjęcia, pamięć wystarczy w zupełności 🙂Ja bym się nie zastanawiał tylko brał śmiało P30 PRO 😉a będzie Pan zadowolony
serim Za 2300 czy obecnie w pro o kupisz poco f2 pro który jest lepszy od p30 pro Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
rybus85 serim Za 2300 czy obecnie w pro o kupisz poco f2 pro który jest lepszy od p30 pro Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka I odstaje sporo aparatem ^^ Brak w żadnym z aparatów stabilizacji. I na dodatek zbugowane miui.
little.big.conversation serim Za 2300 czy obecnie w pro o kupisz poco f2 pro który jest lepszy od p30 pro Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Aparat w poco f2 pro sporo odstaje od P30pro, to praktycznie 2 półki niżej.
kilumi Czyli za bardzo nie zastanawiać się i brać p30 pro? Znalazłem na olx w mojej okolicy P30 pro w folii za 2200zł na coś uważać przy kupnie?
[usunięty] kilumi Czyli za bardzo nie zastanawiać się i brać p30 pro? Znalazłem na olx w mojej okolicy P30 pro w folii za 2200zł na coś uważać przy kupnie? Sprawdź czy nie jest wzięty na raty w t-mobile/plus. Operator może zablokować telefon za niespłacanie.
PLANETA @kilumi Tak ja bym brał na twym miejscu, chyba najlepszy wybór, ale wybór należy do ciebie. 😛
kilumi [usunięty] Sprawdź czy nie jest wzięty na raty w t-mobile/plus. Operator może zablokować telefon za niespłacanie. @[usunięty] dostałem taką odpowiedź Czarny jest z Plusa na firmę bez rat, za gotówkę, dołączona faktura zakupu a ten w kolorze opal jest ze sklepu Media Markt. Czyli bez obaw można brać czarny bądź opal?