Seba_269 Drugie pytanie odnośnie androida 10, ten model ponoć ma dostać aktualizację do dyszki, tylko pytanie czy ktoś się orientuje kiedy?
pobutek A coś to zmieni jak będzie jutro albo za pół roku?Wysłane z mojego Redmi Note 9S przy użyciu Tapatalka
Ole Możemy liczyć jedynie na MIUI 12 bo o Antku10 to raczej możemy zapomnieć. MIUI 12 to podobno na dniach ale niestety jeszcze nie ma.
mrnikt Andek 10 - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiaomiui&hl=en_US&gl=US pobrac, ustawić model na 8t - i jazda
[usunięty] Skoro apka pokazuje stabilną wersję Androida 10 dla 8T to wystarczy poczekać aż samo wpadnie.
Ole No faktycznie już jest ale to trzeba ręcznie instalować. Poczekam na OTA. Nie to że to trudne i nie robiłem ale mam jeszcze gwarancję 😉
Wypcio Stary temat już ale też dostanie androida 11Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
Ole Jedenastki raczej nie dostanie. Dostał MIUI 12 i "moooże" dostanie 12.5 Ostatnio dostał MIUI 12.0.3 z poprawkami bezpieczeństwa na kwiecień 2021. Nie wiem co zmienili ale w Nju Mobile wreszcie zaczeło działać WiFiCalling i VoLTE.
Majcon U mnie po aktualizacji mam problem z hotspotem mianowicie gdy udostępniam Internet to dostaję błądERR_SSL_BAD_DECRYPT na komputerze jak i na samym telefonie :)