Macieks154 Hej, Chcę wrócić z Iphone 11 pro do P30 PRO. IOS trochę nie dla mnie jednak, i dużo lepiej używało mi się p30 pro, między innymi ze względu na baterie. Czy wzięlibyście teraz na moim miejscu P30 PRO ? Czy może s20+ ? P40 nie wchodzi w grę, w firmie sporo rzeczy mam połączone z google..
Arkadiush @Macieks154 wszystko zależy od tego do czego potrzebujesz telefon i tak samo jaki budżet masz na to przeznaczony. P30 PRO posiadam jestem z niego mega zadowolony 🙂S20+ też dobry telefon kwestia parametrów tylko ale oba telefony dobre są moim zdaniem 🙂
Macieks154 Miałem P30 PRO i byłem mega zadowolony, w miedzyczasie s10(porażka), IPHONE 11 PRO który mam obecnie i chcę chyba wrócić do p30 pro więc chyba wybór odpowiedni, nie wiem czy jest sens dopłacać do s20+ który chyba nie trzyma lepiej baterii..
Arkadiush @Macieks154 Więc chyba już sam masz odp 🙂bateria wiadomo w każdym z nowym smartfonie trzyma 1-2 dni max i musimy się przyzwyczaić do tego 😉ale aparat to lepszy ma P30 PRO więc chyba bez zastanowienia brałbym 😃
little.big.conversation Zacznijmy od tego że P30 pro jest sporo tańszy, różnica jest nawet kilka ładnych stówek, miałem S20+, S10+ i powiedziałem sobie że do samsunga szybko nie wrócę, mając 11 pro do Huaweia też bym nie wrócił chyba że potrzebujesz pieniędzy.
garyfisherka Seria s20 jest wg mnie trochę problematyczna. Po iPhone najbardziej odczujesz dużo gorszą baterie. W przypadku p30 pro to po pierwsze oszczędzisz sporo kasy, bateria jest na bardzo dobrym poziomie, zdjęcia również. Ja po pierwszym powrocie z iPhone na androida wybrałam właśnie p30 pro. Jednak dla mnie iPhone jest bardziej spójny Wysłane z iPhone 11 pro max za pomocą Tapatalk
Macieks154 @little.big.conversationNie chodzi o pieniądze lecz komfort użytkowania. To moje drugie podejście do Iphone i niestety, brak histori polaczen z danym numerem, kombinacje z zalacznikami w mailach i wiele innych rzeczy które mnie denerwują na codzień.... nie pozwalają mi się cieszyć urządzeniem za 5k.. Wcześniej miałem p30 pro i byłem bardzo zadowolony. Cały temat dotyczy tego czy mogę kupić coś lepszego od p30 pro z porównywalną baterią lecz chyba obecnie nic takiego nie ma.... Przy iphone trzyma mnie car play, w samochodzie nie mam android auto, tylko CP..
little.big.conversation Jeśli z jakiegoś ważnego powodu brakuje Ci tego w iPhone to dałbym sobie spokój, jeśli byłeś zadowolony z P30 pro to trzeba wrócić do Huaweia. Akurat z załącznikami w mailach nie ma problemu w iPhone tyle że trochę bardziej to pracochłonne, niestety taki jest iOS, kocha się go lub nienawidzi.