SzuetaM93 @BL4DY nie ma już takiej możliwości. Jak tylko będzie w necie plik .zip to udostępnię. Edit:OTA0 BETA1 Edit: @BL4DYStabilna aktualizacja ATV9 dla Mi Box 4K (MDZ-16-AB)build 2926Poprawki bezpieczeństwa z 5 lipca 2020
BL4DY U mnie na tą chwilę po aktualizacji wszystko działa prawidłowo 🙂Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka
pivix To może jednak dzisiaj zaryzykuje. Moze akurat naprawi mi sie problem z wifi.Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
BL4DY Po tej nowej aktualizacji mam problem z youtube, po jakimś czasie nie działa uruchomienie na nim video. Restrat boxa naprawia powyższą sytuacje na jakiś czas. Ktoś ma podobnie?Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
arczibald1 BL4DY Po tej nowej aktualizacji mam problem z youtube, po jakimś czasie nie działa uruchomienie na nim video. Restrat boxa naprawia powyższą sytuacje na jakiś czas. Ktoś ma podobnie? Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka Nie tylko YouTube. Netflix też się krzaczy i tylko restart pomaga.
BL4DY Więc ostanie aktualizacje więcej namieszała niż poprawiła działanie box'a 🙁Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka
mcalus U mnie nie działa video na Player, You Tube, Tvp Vod. Codziennie muszę restartować czasem kilka razy.Tragedia..
todomnie28 Wszyscy tak mają niestety. Dla tych, którzy kiedyś tam zapisali się jako beta testerzy, została już udostępniona OTA kolejna kompilacja 3303, która naprawia ten błąd. Za kilka dni zapewne będzie dostępna dla wszystkich.
BL4DY Aktualizacja r3575 [RELEASE]naprawiająca video już dostępna do ściągnięcia i instalacji na boxie ?