szczurmen Witam, pytanie dotyczy telefonu LG G7, który w moim przypadku, przedwczoraj wkońcu doczekał sie aktualizacji systemu do wer. 10. Mianowicie chodzi mi o to czy da się zmienić (w opcjach programisty tego nie widzę), kolory systemowe z oryginalnego niebieskiego,górnej belkimenu jak na załączonym zdjęciu ?!?
xperiagosc Obawiam się, że tego bez zmiany motywu się raczej nie zmieni. Pytanie tylko, czy LG nadal daje możliwość zmiany motywu, tak jak dawniej. Niestety, przygodę z LG zakończyłem na LG L7 II, więc nie wiem, jak to z nowszymi telefonami tej marki jest. Huawei P30 | Tapatalk
szczurmen Owszem nadal da się zmieniac motywy, aczkolwiek z pozycji systemu też powinno sie dać to zrobić jak na zdjęciu w załączniku (z materiału o Android 10 - Mobileo). Generalnie nie mam nigdzie takiej sekcji z tymi ustawieniami...
waldemark70 @szczurmen Niestety, pozostaje zmiana domyślnego motywu, lub poczekać na zapowiadaną przez LG aktualizację do LG Velvet UX (tam podobno jest to możliwe). Proponuję zajrzeć na motywy od WSTeams https://wsdeveloper.net/ (niestety, większość motywów płatna).