KaleidGalaxy Jako maniak serii Note tym razem odpuszczam... Juz nawet nie chodzi o cenę bo na FV by to jakoś wyszło... jednak wieje nudą i pospiesznym przygotowaniem całego projektu. Znowu brakuje logiki w designie i funkcjach. I ten nieszczęsny procesor. Jestem na nie. Note 10 Plus spisuje się bardzo dobrze i spokojnie poczekam na nowe jabłka. Wysłane z Note 10+ Aura Glow
tyku Ja nie odpuszczam i kupiłem N9860 Mystic Black, ale termin dostawy odległy (początek września). ?
gacy02 Ja nie odpuszczam i kupiłem N9860 Mystic Black, ale termin dostawy odległy (początek września). [emoji2962] Gdzie zamawiałeś? Jakieś sprawdzone źródło? Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
KaleidGalaxy Ja nie odpuszczam i kupiłem N9860 Mystic Black, ale termin dostawy odległy (początek września). [emoji2962] Jakoś z trudem przychodzi mi napisać "gratuluję" [emoji6][emoji2] Wysłane z Note 10+ Aura Glow
nuanda @KaleidGalaxy Ja też zamówiłem. Nie ma czego gratulować. To tylko telefon. Nie wiem czemu ktoś napisał, że przeskok między n10+ a n 20ultra to 6tysięcy ...różnica zakupu nowego fona ... nie jest 6 tysięcy. Tylko około 2 tysięcy. Wystarczy sprzedać obecny telefon. I inne pierdoły o których czytam. Nie chcesz nie kupujesz ... takie proste.
Anonim4 Jeżeli chodzi o zakup na stronie wondamobile, to na S20 ultra nie działa VoLTE, ale w UK niby działa WiFi calling 1- Is it Snapdragon? 2- Volte and samsung pay works? 3- wifi calling works? 4- When Im going to recieve it? A: 1- Yes 2- No 3- Yes 4- Will ship out early September WondaMobile answered on 11 August 2020 Teraz lookałem na S20+ i nie działa na pewno w Arabii Saudyskiej, Australii, z Europy w Portugalii, Czechach, także na bank w PL nie ma. Nie działa też Samsung Pay w innych krajał, Google Pay już tak.
squo_85 Jej n20u na sd byłby rarytasem na który warto się pokusić... Szybszy, nie grzejący, dużej trzyma na baterii i mimo wszystko lepsze fotki.Może na Black Friday?Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
squo_85 Dobra to jak to jest.1. Co jakieś dochodzi?2. Jako jest mniej więcej koszt wysyłki?Jednym słowem co trza doliczyć do ceny na stronie? Da się zapłacić paypalem, czy musi być karta kredytowa?Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Anonim4 1. Nie czaję, ale wysyłka 6-8 dniroboczych. 2. Można PayPal, taka wychodzi cena z przesyłką ? Źródło finansowania płatności Visa PREFEROWANY ADRES 5620,00PLN
squo_85 Dobra to jak to jest. 1. Co jakieś dochodzi? 2. Jako jest mniej więcej koszt wysyłki? Jednym słowem co trza doliczyć do ceny na stronie? Da się zapłacić paypalem, czy musi być karta kredytowa? Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Chodziło o cło lub inne opłaty tego typu. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
adtech84 Czy ktoś podał już sklep gdzie można zakupić Note 20 Ultra na Snapku? Wondamobile.com Podał mi ten sklep @tyku (dzięki wielkie), sprawdziłem opinie i wychodzi na to, że to najlepszy wybór, polecany na XDA, dużo pozytywnych recenzji. Gwarancja 12msc, podatki są w cenie. Z tym, że z gwarancją się czeka bo jak jest realizowana w Chinach u Samsunga to niestety ale czas na transport jest spory (chyba do ok miesiąca). Poniżej link do notatnika, walutę można sobie zmienić. https://www.wondamobile.com/samsung-galaxy-note-20-ultra-dual-256-gb-n9860-lte-mobile-phone-sim-free-and-unlocked.html Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Legionn adtech84 Wondamobile.com Podał mi ten sklep@tyku (dzięki wielkie), sprawdziłem opinie i wychodzi na to, że to najlepszy wybór, polecany na XDA, dużo pozytywnych recenzji. Gwarancja 12msc, podatki są w cenie. Z tym, że z gwarancją się czeka bo jak jest realizowana w Chinach u Samsunga to niestety ale czas na transport jest spory (chyba do ok miesiąca). Poniżej link do notatnika, walutę można sobie zmienić. https://www.wondamobile.com/samsung-galaxy-note-20-ultra-dual-256-gb-n9860-lte-mobile-phone-sim-free-and-unlocked.html Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Dzięki wielkie!?
squo_85 5,2kpln brzmi świetnie dla kolesia na N8 pomimo, że VAT pójdzie się walić...Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Anonim4 Zobaczę jak to wyjdzie przy płatności przez Revolut podpięte pod PayPal. Płatność wychodzi w GBP, więc może kurs będzie korzystniejszy ?
adtech84 Zobaczę jak to wyjdzie przy płatności przez Revolut podpięte pod PayPal. Płatność wychodzi w GBP, więc może kurs będzie korzystniejszy [emoji6] Na górze strony można zmienić walutę i są różnice. Sprawdziłem trzy i najtaniej kupić w $. Euro najdroższe. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
adtech84 @adtech84 No tak, jakieś 5550 PLN [emoji6] 1,392.56$ x 3,73 = 5194,25 / 1,198.49€ x 4,40 = 5273,36 Ps. Ale nas dymają na tym Exynosie[emoji1787] Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Anonim4 adtech84 1,392.56$ x 3,73 = 5194,25 / 1,198.49€ x 4,40 = 5273,36 Ps. Ale nas dymają na tym Exynosie Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Ale to kasz kurs średni NBP, kurs zakupu przelicza mi jednak (w koszyku) x4,66 ojro ?