robertd Opisujcie Wasze opinie nt. zdjęć Xiaomi Mi 10 Pro. Przesiadłem się z Huawei P20 Pro, który wg mnie robił rewelacyjne fotki, po pierwszym wyjeździe i nastukaniu dużej ilości fotek muszę powiedzieć, że robi jeszcze lepsze niż P20 Pro. Nawet te nocne są jaśniejsze.
merigaw Proszę podeślij mi kilka fotek z tego telefonu.Mam obecnie P30 pro Huaweia,ale myślę nad zmianą ,a aparat ma dla mnie duże znaczenie. Podaję Ci email ; merigaw@interia.pl Z góry dziękuję 🙂
robertd @merigaw prosie, poszło. Napisz jak się ogólnie podobają. Raczej wszystko na auto, nocne na auto i tryb nocny, przy ludziach bawiłem się ustawianiami rozmycia i jakieś tam było chyba upiększanie. Ogólnie to zazwyczaj nie bawię się w ustawienia, walę wszystko na auto, ale tu porównywaliśmy P20 Pro z Mi 10 Pro.
robertd @merigaw to nie jest plik, to jest link do albumu udostępnionego google, klikasz i otwiera się przeglądarka internetowa i przeglądasz, ew może na tel. musisz mieć zainstalowaną apkę zdjęcia google.
Markoborki Pare Fotek z MI 10 https://drive.google.com/drive/folders/1rEi9ercqHj0Ic8xsgdkjyx0wUeGObwEw