Kingspades86 Witam Jak w temacie - podczas używania jednej z gier nagle wyskoczyła reklama na cały ekran i nie mam możliwości jej wyłączenia ("iksa") nie widać. Wcześniej w tej grze wyskakiwały reklamy, ale zawsze była możliwość ich wyłączenia i przejścia do kolejnego ekranu. Teraz jest to niemożliwe. Czy ktoś może poradzić, jak to wyłączyć? Dziękuję i pozdrawiam
kubatm Witam Jak w temacie - podczas używania jednej z gier nagle wyskoczyła reklama na cały ekran i nie mam możliwości jej wyłączenia ("iksa") nie widać. Wcześniej w tej grze wyskakiwały reklamy, ale zawsze była możliwość ich wyłączenia i przejścia do kolejnego ekranu. Teraz jest to niemożliwe. Czy ktoś może poradzić, jak to wyłączyć? Dziękuję i pozdrawiam Zainstaluj AdGuard i nie będzie w ogóle reklam 🙂 Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Kingspades86 AdGuard blokuje reklamy w przeglądarce, ale w gierce zainstalowanej na smartfonie już nie. Chyba że coś źle robię
kubatm AdGuard blokuje reklamy w przeglądarce, ale w gierce zainstalowanej na smartfonie już nie. Chyba że coś źle robię Puść ruch przez VPN w AdGuardzie bądź wpisz ręcznie VPN dns.adguard.com Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
kubatm Ogarniete, w ustawieniach telefonu trzeba to wpisac, podziekowal :-) I brak reklam w grze? default_smile.png W AdGuardzie możesz stworzyć sieć VPN i też taka ścieżka jak wyżej. AdGuard Ustawienia Sieć Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Kingspades86 Spoiler Mam coś takiego po wejściu w Ustawienia AdGuarda. Nie mogę znaleźć tej sieci. Tak, w tamtym przypadku reklama zniknęła i inne się póki co nie pojawiały