nexttab Wiecie może jak zainstalować typową aplikację z Samsunga na Huaweiu ? 😃 Aplikacjado galerii foto. Może jest jakiś sposób ? Skopiowałem ze zrootowanego Samsunga plik APK, ale Huawei się buntuje przy próbie instalacji ? aplikacja do galerii foto
Skrzydlaty nexttab Wiecie może jak zainstalować typową aplikację z Samsunga na Huaweiu ? 😃 Aplikacjado galerii foto. Może jest jakiś sposób ? Skopiowałem ze zrootowanego Samsunga plik APK, ale Huawei się buntuje przy próbie instalacji ? aplikacja do galerii foto musiałbyś mieć cały zmodowany soft przeportowany z softu samsunga.
cayen1 @nexttabnie wiem czy by przeszło ale może da radę przez Phone Clone jak ktoś ze znajomych ma Samsunga? Tylko gdybam żeby zaraz nie było jakiegoś ataku z czyjejś strony że głupoty proponuje lub powinienem się douczać w jakiejś dziedzinie.^
nexttab cayen1 @nexttabnie wiem czy by przeszło ale może da radę przez Phone Clone jak ktoś ze znajomych ma Samsunga? Tylko gdybam żeby zaraz nie było jakiegoś ataku z czyjejś strony że głupoty proponuje lub powinienem się douczać w jakiejś dziedzinie.^ ...nieno. Tym skopiujesz zawartość galerii, a nie aplikację do jej obsługi.