Snajper2
Podłącz telefon pod komputer i naciśnij power i vol+ i przytrzymaj do pierwszej wibracje (tak żeby dioda świeciła na niebiesko) gdy za długo przytrzymasz to będą 3 wibracje.
Bardzo szybko wtedy dioda mignie raz na zielono a później już ciągle świeci na pomarańczowo. Ekran nie odpala a PC widzi nowe urządzenie,napęd CD
Snajper2
Jak myślę recovery(power+vol-) i hard reset nic nie daje?
Tylko raz mignie na zielono i jedna wibracja
Snajper2
A jak telefon nie jest podłączony do niczego to przy włączaniu daje jakieś oznaki życia?
Wibruje szybko raz jakby chciał się włączyć, obojętnie czy trzymam power 1 czy 10 sekund. Dioda i ekran się nie zapala.
Podpinam go jeszcze raz pod companion.
Edit
Teraz companion go wykryło normalnie ale nie mogę zezwolić na dostęp bo mam ekran czarny, dioda świeci na pomarańczowo
dodana zawartość
Snajper2 Trochę źle przeczytałem wcześniej czyli po wgraniu oprogramowania masz sukces w programach a telefon ma wyłączony ekran ale daje jakieś oznaki wibracje może sam system działa ale ekran padł w sumie podobnie jest z baterią jak padnie ale wtedy system nie wstaje(czasem chociaż na chwilę podświetlanie się uruchomi na sekundę i na początku daje oznaki że telefon wyłącza się przy 50%) nie wiem czy jest jakiś sposób na sprawdzenie czy na ekranie konfiguracji by telefon wydał dźwięk(szczególnie jakby dotyk nie działał)
Przy ładowaniu i wyłączonym systemie też powinien się ekran podswietlić.
Mam drugą baterie używaną z allegro, zaraz naniej sprawdzę. Ekran też w tym telefonie nie jest oryginalny, ale działał przez półroku prawie