Witam. Dzisiaj moje powiadomienia wyglądały dziwnie. Miałem same powiadomienia youtubowe i większość nie była widoczna (tylko jeden na dole listy miał obrazek i napis). Były tam bo jak klikałem to przechodziło do youtuba, tylko w powiadomieniu było ciemno. To samo z tymi trzema przyciskami na dole ekranu, były taam ale nie było ich widać. Nic nie robiłem wcześniej, niczego nowego nie instalowałem od dawna, odpiąłem komórkę od zasilania (już naładowana) i to zauważyłem. Obejrzałem youtuba i wyłączyłem komórkę by ponownie uruchomić. Po uruchomieniu mam na ekranie Uwaga "proces system nie odpowiada. Czy chcesz go zakończyć?" Klikałem w czekaj i ok - nie reaguje. Jest tak teraz po każdym włączeniu komórki. Komórka "pod tym" komunikatem wydaje się działać. Łaczy się z netem, mogę kliknąć w powiadomienia, wybrać ustawienia. Ale nie mogę nic w ustawieniach zrobić bo są "za" tym komunikatem, którego nie mogę wyłączyć. Po uruchomieniu powinno się za chwilę przełączyć na huawei blokadę ekranu Start - nie było tego. Korzystam z fan launcher jeśli to istotne. Ktoś wie co się mogło stać i jak to naprawić. Wolałbym spróbować bez jakichś wipów (dane w apkach (głównie zależy mi na notatniku i przeglądarce), nie chodzi tylko o zdjęcia - nie wiem jak to przenieść na kompa by póżniej np ponownie wpisać). Może jakiś błąd tego launchera albo huawei Start? da się wyłączyć/usunąć apkę z poziomu kompa? Czy jest możliwe dojście jakoś do swoich "notatek" w systemowej apce Notatnik? Nie jestem tez w stanie zaakceptować debugowania by połączyło się z komputerem (nie pokazują się nowe powiadomienia, więc nie mam co kliknąć). Wydaje, że bateria rozładowuje się szybciej (a przecież nic nie robię). Wyjęcie karty SD nie pomogło. Wipe cache partition nie pomogło. Safe mode nie da się uruchomić. Okienko, w którym się akceptuje ponowne uruchomienie w safe mode.. jest właśnie pod tym komunikatem, którego nie mogę wyłączyć 😃
dziękuję za pomoc
dodana zawartość
nikt nie ma pomysłu?