4363543 Witam. Szukam programu, którym był mógł zrobić kopie danych z komórki Huawei bez możliwości zaznaczenia opcji debbugowania. Instalowałem dr.fona i jakiś fonepaw. NIestety oba tę funkcję mają tylko dla komórek Samsung.
4363543 W tym, że wyskoczył mi dzisiaj "proces system nie odpowiada" czekaj/ok - nic nie reaguje. Niby tel za tą informacją działa, net jest. Mogę otworzyć ustawienia ale nie mogę nic w nich robić bo nie mogę wyłączyć tego okienka z "proces". Po podlączeniu do kompa normalnie by się pojawiła informacja w powiadomieniach i tam klikałem i akecptowałem debugowanie ale teraz się nie pojawia.
4363543 Czy jeśli odpalę go na kompie to już mam dostęp do komórki? tzn nic się na niej nie pokaże, w nic nie muszę klikać, nie muszę odpalać np apki hisuite w komórce? gdyż -> patrz wyżej. edit: odpada.. przecież żeby go odpalić i ustawić to muszę mieć dostęp do komórki i możliwość klikania (patrz wyżej -,-)
Gwozdek Nie wiem, jak to dokładnie wygląda na tak starym modelu, ale namoim wystarczy podpiąć, przepisać do programu kod z ekranu telefonu (uwierzytelnianie) i tyle - jest doptęp do wszystkiego.Spróbuj i powiedz.
4363543 Nie da rady. Aby Hisuite się połączył z komórką muszę mieć dostęp do komórki, odpalić HiSuite apkę i wtedy zobaczę kod, który mogę wpisać. W związku z opisem mojej sytuacji NIE jestem w stanie uruchomić tej apki na komórce. Szkoda, że się sama nie odpala po podłączeniu do HiSuite to bym zobaczył ten kod na dole bez klikania.