qskladak82 Czy jest jakiś sposób aby pobudzić powiadomienia ? Słabo to u mnie wygląda np z olx, allegro , mbanku nie wyskakują powiadomienia . Jest to standard w tym telefonie czy coś u mnie jest nie tak ? Nie mam wgranych usług Googla.
Gwozdek @qskladak82 https://forum.android.com.pl/topic/368617--naprawiamy-powiadomienia-spowodowane-brakiem-us%C5%82ug-google?do=embe/
qskladak82 Próbowałem tego sposobu ale po zainstalowaniu zamykało mi po chwili przeglądarkę chrom i wiadomości google , reszty apek googlopochodnychy nie sprawdzałem i odinstalowałem te mody. Chyba że coś źle zrobiłem ?
Gwozdek qskladak82 przeglądarkę chrom i wiadomości google Te aplikacje są od Google, nie spodziewaj się ich prawidłowego działania. Ja na innych wypróbowałem i powiadomienia były.
qskladak82 Ok. Tylko bez tych modów działają prawidłowo a po ich instalacji już nie . Choć pewnie zainstaluję je i potestuje bo zaczyna się przyzwyczajać do przeglądarki Huawei. A czy po zainstalowaniu tego microG powinno być cały czas powiadomienie że jest uruchomione ?
qskladak82 Tym razem nie ma powiadomienia ale nie mogę włączyć aplikacji ( AutoMapa i allegro i większości ) a
Gwozdek U mnie działa ? [embed-video id="99" url="{{baseUrl}}/uploads/monthly_2020_08/SVID_20200821_114946_1.mp4.a4808712644bc21dfd6cb4e0fe4d7d9e.mp4" type="normal" live="false"] Widzę, że masz nowszą wersję, niż ja. Może poszukaj tej, co jest u mnie.
qskladak82 A to fakestore którą wersję miałeś 0,1 czy 0,2 . Twoja wersja jest również do pobrania i zaraz spróbuję z tą wersją
genar No załamuje mnie ten telefon wgrałem usługi google, nie działa płatność i OK Google. Aplikacje google czasem się wyłączają sam. Jakoś się z tym żyje teraz pojawił się problem nie mogę zalogować się do konta bankowego bo mam potwierdzić PUSCHEM który nie wyskakuje :(. Przychodzi mi paczka od inpost też nie ma informacji. Ktoś się orientuje jak to naprawić? Pozdrawiam