LukAsh80 Witam serdecznie. Ostatnio przesiadłem się z Huawei WATCH GT na Honor Magic Watch 2 i zauważyłem, że Honor w porównaniu do Watch GT bardzo laguje. Głównie podczas przewijania od tarczy głównej w prawo lub w lewo . Czy to jest normalna przypadłość czy może da się coś z tym zrobić. Bo jestem trochę zawiedziony tym , że starszy Huawei WATCH GT dużo płynniej chodzi . Pozdrawiam
LukAsh80 Tak przed wczoraj aktualizował sie dodana zawartość Wersja softu 1.0.8.16 to chyba jest najnowsza
Pixi7 Ok, to jeżeli chodzi o zacinanie, to u mnie na tej wersji również występuje na ekranie głównym jak przewijam w lewo lub prawo. Nie jest to uciążliwe, ale jest delikatne klatkowanie.
[usunięty] Cześć.ja tu pierwszy raz. Od jakiegoś czasu mam opaskę Huawei band 4 pro. Pojawił mi się problem,bi gdy dostanę np 1sms na opasce wyświetla mi się że mam 7 wiadomości u to jest 7 razy to samo powiadomienie. Co jest nie tak? Pomożecie?
Pixi7 Dokładnie, bo ja zauważyłem, że na poprzedniej wersji aż tak nie miałem, teraz mam. To też nie jest, że zawsze są przycinki. Tak jakby zegarek przechodził w stan uśpienia i po wybudzeniu chwilę jeszcze działa na trybie eco. Ogólnie myślę, że mogą to poprawić w aktualizacji, ale czy poprawią to wróżki tylko wiedzą.