vipergtr
A ja jestem ciekaw tych nowych Galaxy Buds Live, mam Buds+ więc zobaczymy które lepsze
No to Ci powiem tak.
Grają bardzo pozytywnie. W dobrym ustawieniu w kontroli dźwieku w menu i aplikacji samsunga dodatkowo, naprawdę mają fajny i przyjemny bass. Fakt trochę im brakuje do moich JBL, ale wiadomo. Raz JBL są na kablu dwa dokanałowe. Więc może też dlatego.
Dezyderiusz
Nie wiem czy moje uszy są tak niestandardowe ale nie jestem w stanie używać takich słuchawek bo po prostu same mi wypadają albo ucho po kilkunastu minutach zaczyna mnie boleć
Też mam takie problemy. Orginalne AKG z zestawu z Note9 notorycznie mi wypadały, mimo iż są dokanałowe.
Te trzymają się super, nic nie uwiera i w zasadzie po chwili zapominasz że masz je w uszach.
Niestety jak dla mnie duzy minus że nie można było wybrać czarnych.
Ten mystic Bronze wygląda wg mnie średnio. Wygląda jakbym nie wiem co miał w uszach. I najnormalniej w świecie jak idę to mam wrażenie że wyglądam głupio i wszyscy się na mnie gapią.
Spoiler
Spoiler
Mam tylko jeden problem, którego nie doświadczyłem nawet z moimi tanimi XT6 na BT.
Czasami zdarza się tak iż dostają czkawki, muzyka ma jakby takiego 1-3sek laga. Identycznie to wygląda jak za bardzo oddalisz się i zaczynasz gubić zasięg BT. Problem czasami zdarza się kilka razy wciągu paru minut a czasami raz na 10 -15 minut.
Nie wiem czy to wina słuchawek, mojego egzemplarza czy jakiś ustawień.