Cześć Wam, ma już któryś z was w ręku Pixela 4a? Do mnie dziś dojechał zakup z usa, mam mieszane uczucia. Znowu, tak jak w przypadku podstawowej 4, a nie wersji lite jak ja to nazywam, nie dali rady i kolory mi nie pasują ekranu [emoji14]
"brudny biały" dalej widzę w wersji 4a (na zdjęciu po lewo) nie ustąpił miejsca normalnej bieli, jak w przypadku Pixela 3 (na zdjęciu po prawo).
Ale nie będzie mi się chciało odsyłać go, pewnie już zaakceptuje taki bieg sprawy.
Z porównań do 4a vs 3 (miałem też w poprzednim roku 4, ale oddałem).
ekran widać że po kosztach. Zupełnie inaczej się prezentuje oglądana treść.
Jest stereo, ale gorsze niż w 3.
zakup z USA = ładowarka USA, adaptera na EU brak w zestawie. Ja mam z 3 (Na portalu aukcyjnym jak coś EU oryginalna za 20zł jest także można dokupić, polecam bardziej niż badziewne przejściówki USA-EU za kilka/naście zł szajs).
Ogólnie jak oceniacie sprzęt?
A i pytanie - namierzył ktoś dobre hybrydowe szkło na ekran do Pixela 4a już? Trochę czasu pewnie minie, zanim 3mk wypuszczą produkt spasowany na 4a, a ja nie lubię grubych szkieł zwykłych. Te hybrydowe cienkie jak folia, ale chroniące ekran wg mnie dobrze (doświadczenia z Pixela 3 i innych modeli), uważam za optymalne dla mnie.
Pozdrawiam