tyku Na początek zła wiadomość dla tych, którzy chcą mieć wszystko po Polsku.? Brak języka polskiego w menu pierwszego wyboru.? Byłem na to przygotowany i nie ubolewam. Teraz mnie nie będzie, trzeba nałożyć powłokęNano Ceramic Protect. ?
reniew Skoro powstał nowy wątek w tym miejscu to mam prośbę żebyś zamieścił zrzuty ekranu jak wygląda język polski. Czy jest słownik języka polskiego Czy jest klawiatura polska i polskie znaki.Wysłane z mojego SM-G9750 przy użyciu Tapatalka
jeronimo 40 minut temu, reniew napisał: Czy jest słownik języka polskiego Czy jest klawiatura polska i polskie znaki. Jeżeli jest brak ogólnie języka polskiego to jak masz mieć słownik języka polskiego oraz klawiaturę z polskimi znakami. dodana zawartość Aby to wszystko było musiałbyś wgrać soft europejski, a nie ma takiej możliwości.
SebaBit jeronimo Jest slownik, tu nie ma problemu z polskim w słowniku i klawiatura od Samsunga. ustawienia maja język angielski z polskim, powiedział bym ze więcej angielskiego niz polskiego tyku E sim nie trybi od andka 11, na 10 chodził esim bezproblemowo , działa 5g w plusie
reniew A jak wygląda sytuacja menu, tak samo jak w screenach co wstawiłeś z S20 Ultra czy lepiej to przetłumaczone?Możesz wrzucić jakieś screeny?Da się dodać do słownika polski język by dodawało sugerowane wyrazy?Wysłane z mojego SM-G9750 przy użyciu Tapatalka
jeronimo @tyku To wstaw troszkę screenów, ustawienia itd. Jak to wszystko wygląda, bo jeśli ma znaki polskie to może coś lepiej będzie wyglądało.
balwanekbuli A tak szczerze, to po za wpisywaniem polskich słów - co można obejść nawet inną klawiaturą - jaki jest problem używać telefonu skonfigurowanego od podstaw w języku angielskim?
balwanekbuli Dla tych co chcą bardzo snapa to co? Skonfugurować telefon po angielsku i tyle. Potem co to za różnica że jak ktoś dzwoni to pisze połaczenie czy calling?? Serio?? Ja mam teraz mojego notesa od podstaw w tym języku konfigurowanego. Nawet nie przyszło mi do głowy wybór języka polskiego bo i po co?
Entercode Zła wiadomość, bo nie ma języka polskiego na poczatku wyboru? Jeśli w ogole nie byłoby takiej możliwości to mozna uznac to za złą wiadomość. Jednak bez problemu można zainstalować polską klawiaturę i cieszyć sie wersją note'a ze snapdragonem.
rygiel1974 @tyku najważniejsze to czy rzeczywiście nie grzeje się jak exynos?? I oczywiście bateria [emoji3][emoji3]
Wincenty Kwestia języka klawiatury - wchodzę do ustaw. klawiatury Samsung i pobieram sobie każdy język (nieważne na który rynek jestprzeznaczony telefon). Ta klawa teraz ma multum języków do pobrania lub gdyby nie było to można pobrać Gboard.Zaskoczony tylko jestem że jest predykcja. W Apple tego nie ma (nadal). Kwestia języka Aplikacji - @tykuwejdź w Settings > General Management > Language and input > Language > + Add a language,prawdopodobnie też jest tu Polski do pobrania (zobacz) i ustaw jako pierwszy na liście. Aplikacje będą po Polsku.
reniew Miały, miały. Na przykład S10 i Note 10 miały pełny język polski w wersji na Hongkong. Od S20 i jak widać Note 20 polski zabrali w wersji TGY Wysłane z mojego SM-G9750 przy użyciu Tapatalka
gvesiosz reniew Miały, miały. Na przykład S10 i Note 10 miały pełny język polski w wersji na Hongkong. Od S20 i jak widać Note 20 polski zabrali w wersji TGY Wysłane z mojego SM-G9750 przy użyciu Tapatalka pewnie nieprzypadkowo... wiedzą że chemy Snapa a nie to//ciach :bangin: //
tyku Od razu czuć, że jest szybszy od SM-G9880.? Telefon w etui SamsungaLeather Cover. Temperatura telefonu można powiedzieć pokojowa?
reniew A to zdjęcie to już po ustawieniu języka polskiego?Wysłane z mojego SM-G9750 przy użyciu Tapatalka
samson09 Dacie jakiś link gdzie wy kupujecie n20u z chin. Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
tyku @reniew Tak, język polski jest już ustawiony. samson09 Dacie jakiś link gdzie wy kupujecie n20u z chin. Wonda Mobile - Sklep sprawdzony, ale ceny już nie takie atrakcyjne, jak na wolnym rynku w Hong Kongu.?