Siemka.mam problem z gamepadem ipega pg9023 który wygląda następująco.kupilem taki gadżet do wygodnego grania m.in.na telefonie ale w szczególności na tablecie.na smartphonie Xiaomi redmi 4x wszystko chodzi ok.zainstalowalem aplikacje do mapowania klawiszy shooting plus v3..wszystko jak trzeba telefon sparowałem.aplikacje uruchomiłem.odpalilem se parę gier.klawisze przypisałem.i wszystko chodzi alegancko.ale już z tabletem mam problem a mam Samsung Galaxy TAB 4.zrobilem tak samo.zainstalowalem shooting plus.v3 sparowałem z padem.pad sparowany.wybralem sobie grę do sprawdzenia czy działa.klawisze przypisalem jak powinny być umieszczone.i właśnie problem jest w tym że pomimo przypisania klawiszy ze sparowanym padem nie ma reakcji.w aplikacji można przetestować czy każdy przycisk działa więc sprawdziłem i działa..sprawdzilem tak samo na octopus też niema reakcji i przyciski tak samo można przypisac i też nic.poprostu niereaguje.ale po odpaleniu gry przez aplikację shooting plus jest menu w którym przypisuje się klawisze.jak wybiorę dany klawisz wyskakuje mi na ekranie jego symbol i nakierowuje miejsce gdzie ma być.zatwierdzam i po zatwierdzeniu chce urzyc przypisane przyciski to żaden nie działa.a na Xiaomi redmi 4x wszystko działa elegancko.