dzidexx masi0 Byle Realme ma to włączone w tej chwili Przejdź na abonament u operatora, który oferuje w.w. usługi dla Pixela 4/4XL.
masi0 Żaden w Polsce nie oferuje wsparcia dla Pixela (poza eSIM w Orange) i szczerze takiej odpowiedzi się nie oczekiwałem. Na innych Andkach można uruchomić te funkcje mimo braku wsparcia dla danej słuchawki. Na OP można odpalić to skryptem, stąd pytanie
dzidexx masi0 Na innych Andkach można uruchomić te funkcje mimo braku wsparcia dla danej słuchawki. Na OP można odpalić to skryptem, stąd pytanie Nie w Polsce.
piotrzet23 Nie odpalisz VoLTE ani VoWiFi w tym telefonie w żadnej sieci. W oneplus masz, bo operator lub producent zadbał o ustawienia tzw operatorskie dla danego modelu i dlatego ci działa, a nie że sobie uruchamiasz jakimś skryptem.
bartek_em Nie znam się za bardzo ale na moim S8 plus zawsze miałem włączone wifi calling a i tak różnie bywało z jakością rozmów. Wydaje mi się że na Pixelu jest lepiej i mam lepszy zasięg o dwie kreski.Wysłane z mojego Pixel 4 XL przy użyciu Tapatalka
GRIZZLY1 @bartek_em kreski to teoria jak wiadomo ale Pixel trochę lepiej sobie radzi niż samsungi. Widać to choćby po mniejszym zużyciu baterii po przez "czuwanie sieci". Wifi calling potrafi uratować sytuację ale zgadzam się że z jakością rozmów za jego pomocą bywa czasem różnie
masi0 @bartek_em kreski to teoria jak wiadomo ale Pixel trochę lepiej sobie radzi niż samsungi. Widać to choćby po mniejszym zużyciu baterii po przez "czuwanie sieci". Wifi calling potrafi uratować sytuację ale zgadzam się że z jakością rozmów za jego pomocą bywa czasem różnie Akurat wolałbym volte bo wifi calling zależny jest od jakości VPN jaki ta usługa zestawia z telefonem. Na iPhone działało to słabiutko Wysłane z mojego Pixel 4 XL przy użyciu Tapatalka