michalp892 Witam Kupiłem rok temu samsunga w sieci three (irlandzka sieć). Jedno po roku czasu chciałem zmienić sieć ale niestety gdy włożyłem inna kartę sim to wyskakuje mi błąd i muszę wpisać kod. Mogę w jakiś sposób ściągnąć tego simlocka? Pozdrawiam
[usunięty] michalp892 Mogę w jakiś sposób ściągnąć tego simlocka? Najprościej i najtaniej bo za darmo u operatora po wywiązaniu się z kontraktu.
Wincenty @michalp892 Nie to żebym im reklamę robił ale wejdź na simlock24 pl i zamów sobie kod, fajne promocje teraz mają. Trzeba się spieszyć.Czas realizacji to 1~2 dni robocze, dla Galaxy S9+ Potrzebny będzie tylko IMEI telefonu 🙂
michalp892 Dzięki bardzo za odpowiedzi. Chyba skorzystam z tej strony. U operatora jest taka możliwość ale tylko wtedy jak doładuje konto za 130 euro wtedy wypełniam formularz online i sieć wysyła kod smsem ??????????
jeronimo Napewno z simlock24 wyjdzie tobie to dużo takiej niż u operatora? Tylko najpierw dowiedz się dokładnie czy będą wstanie zdjąc simlocka, bo z tego co pamietam to są trudności jeśli dotyczy tej sieci.