arek18 Witam mam problem z wyswietlaczem, gdy gram przez dluższy czas to po zakonczenu grania na wyswietlaczu widac to co sie wyswietlalo wczesniej . W moto g5s jest to samo czy to jest jakas wadanw tych wyswieylaczach motoroli czy mozna to oddac na gwarancje?
balwanekbuli Masz tak zwane powidoki i lub wypalenia ekranu Ile czasu mają te telefonu? Kiedyś bardzo głośno było przy jednym z LG, to był ogromny problem.
balwanekbuli @arek18 To ja nie znasz więcej przypadków, i na forum nikt nie zgłaszał to ja bym to oddał jak najszybciej na gwaracje. Możę Twój model ma problemy z wyświetlaczem, a też bym bardziej Ci polecał ręjkomie.
balwanekbuli No raczej nie. Mam kilka fonów na A10 i nie mam takich problemów, ale to nie są telefonu z niskiej pólki cenowej. Ba flagowce co nawet jeden dostał akutlaizacje do A10 po prawie 2 latach od premiery a drugi nowość i tez tego nie ma Nie tutaj szukał bym problemu
arek18 i wsystko jasne poczytałem dzis o tych oledach i one poprostu nie lubia długo trwałego wyswietlania obrazu statycznego. wszystko tu ładnie opisane https://geex.x-kom.pl/wiadomosci/oled-co-to-jest-wszystko-co-trzeba-wiedziec-o-technologii-oled/ ten typ tak ma 😃
dzidexx arek18 tych oledach W żadnym z wymienionych nie masz oled/amoled. Jeśli jednak grasz na maksymalntej jasności efekt może być podobny, ślad po "ostygnięciu" powinien znikać.