CzarnaZmija Hej, niestety zgubiłem oryginalna wtyczkę do ładowarki. Kojarzycie jakiś dobry zamiennik, który pozwoli na szybie ładowanie (bo oryginalna końcówka niestety swoje kosztuje [emoji3]) Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Sieluck Wtyczka do ładowarki? Chodzi o ładowarkę? W sensie, że zostałeś z samym kablem? Bo jeśli tak to bierz oryginał. Walczyłem z kablami do OP i zawsze kończyło się zakupem oryginału Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
CzarnaZmija Dokładnie tak, zostałem z samym kablem.OK, czyli rozumiem, że w zasadzie jedyna sensowna opcja, to zakup oryginalnej wtyczkiWysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Sieluck Wydaje mi się, że nie warto w tym przypadku iść w zamienniki (i ile w ogóle są), bo będzie jak z kablami do OP. Niby działa warp, ale jak spojrzysz na prąd ładowania to jest na poziomie USB 2,0 czyli około 1A.No chyba, że ktoś ma więcej doświadczenia niż ja w tym temacie to doradzi coś. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Gravis Chętnie kupiłbym drugi kabel. Ktoś ma doświadczenie w temacie i może polecić sprawdzone linki? 😉
Sieluck Możesz kupić z allegro. Jeśli chcesz warp to 100zl za 1,5m. Kupiłem już 3 z Ali i 2 tanie z allegro i żaden nie działa z op7pro. Tzn wyświetla się warp, ale prąd ładowania nie przekracza 2A. Już 2 oryginalne zjadł mi pies więc trochę tego przekopałem. Z Ali dostałem za każdym razem zwrot. Na allegro nikt nie pisze, że będzie 6A. Ja kupiłem ostatni tu: https://allegro.pl/oferta/kabel-oneplus-warp-charge-30-150cm-usb-c-type-c-6a-9221449784?utm_medium=app_share&utm_source=facebook I działa. Możesz też kupić z oficjalnej strony op, ale z wysyłką wychodzi drożej. Poza tym jak coś będzie nie tak to zawsze masz darmowy zwrot Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Gravis Dziękuję postoję. Na szczęście mój jest cały i zdrowy i raczej szukam zamiennika w dobrej cenie (działającego), ale nie za kwotę +100zł.
misiuu21 Gravis Dziękuję postoję. Na szczęście mój jest cały i zdrowy i raczej szukam zamiennika w dobrej cenie (działającego), ale nie za kwotę +100zł. Szukaj coś na Ali z opiniami, że działa ładowanie Warp. Np: https://a.aliexpress.com/_BO73ak Lub zaryzykuj tańszy https://a.aliexpress.com/_BOGW20
Sieluck Nie działa. Kupiłem ze 3 z Ali i nie działa na żadnym. Podłączasz, pokazuje się warp charge, ale co z tego jak prąd ładowania momentalnie spada do 1-2A i czas ładowania to ok. 2 h. Szkoda czasu na kable do OP z Ali. Edycja: ten za 13$ może faktycznie działa. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
NqX Kabel potrzebuję, coś na allegro wartego uwagi? Z oficjalnej strony bym kupił, ale jeszcze za przesyłkę chcą 5 euro to już jest lekka przesada.
sebakow09 NqX Wiem, że już miesiąc po czasie odpisuję, ale to forum trochę umarło i rzadko wchodzę. Ja taki kabel kupiłem sobie ostatnio: Kabel Baseus 2M warpcharge Kosztuje 40zł, wersja 2 metry. Jest też za 25zł wersja 1 metrowa. Przetestowałem i bez problemu działa warpcharge jak na oryginalnym kablu.
NqX sebakow09 Tak jak kolega wyżej pisał. Faktycznie będzie ładować te 30W (tyle max w 7pro) czy tylko napis warp charge.