michalp892 Witam mam pytanie Na dniach będę zamawiał na Amazonie zestaw naprawczy do wymieny przedniej szybki wyświetlacza taki jak w załączniku. Zdaje sobie sprawę z tego że podczas ściągania starej szybki s kłopoty i można uszkodzić dotyk i wyświetlacz. Ale jednak chce zaryzykować 🙂 Jaki klej dokładnie użyć do przyklejenia już nowej szybki do wyświetlacza? Szukałem w internetach ale nie mogłem znaleźć. Pozdrawiam
the_naturat_com @michalp892 robiłeś to już lub chociaż widziałeś jak to się robi? Wiem, że chcesz zrobić to po taniości, ale są granice. Szkło typowe dla zestawu do "druciarstwa". Wiem, że nic nie zmieni Twojej decyzji, więc skoro już wybrałeś coś takiego, to przyklej to na jakikolwiek klej LOCA. Nie ważne jaki, do tego szkła drogi być nie musi..
michalp892 Dzięki za odpowiedź napewno znajdę 🙂 Dosłownie szybki odklejać nie odklejalem jedynie to wymieniałem porty USB całe wyświetlacze płyty główne i chce spróbować czegoś nowego 🙂 jak się nie uda to trudno człowiek uczy się na błędach 🙂 Pozdrawiam