max222 Witam.Mam problem z tytułową aplikacją nie łączy się z tv.Tel.żony ten sam model wykrywa tv w 3 sek.natomiast mój wykrywa telewizory z innego mieszkania tylko nie mojego.Aplikacje ze sklepu play rozwiązują problem ale nie na tym rzecz polega skoro to jest jako apk.systemowa to powinno działać.Ustawienia fabryczne oraz czyszczenie tej aplikacji nic nie daje co jeszcze można zrobić.Z góry dziękuję za jakąkolwiek poradę
thores11 Hej. Nie znam odpowiedzi, natomiast u mnie też pojawił się ten problem, wydaje mi się, że po ostatniej większej aktualizacji. Na S8, S9 wszystko działa jak dawniej.
max222 w sumie coś w tym może być i jakoś mnie to nie dziwi że samsung coś spierdzielił. Ja aktualizuję na bieżąco a żona jak to kobieta póki jej chodzi i działa to wychodzi z założenia że po co jej to.I dlatego jej działa więcniech się jeszcze ktoś wypowie co na bieżąco aktualizuje i będziemy mieć większą jasność w tej sprawie
Adamo1990 @max222 u mojego znajomego też nie chciało działać. Miał już sparowane sparowane ale nie chciało się połączyć. Usunąłem urządzenie na telewizorze i ponownie dodałem telefon. Nie wiem czy za pierwszym razem ale się udało i działa.