Melex Google Discover można włączyć poprzez przytrzymanie palca na ekranie głównym i wybranie ustawienia - więcej - ekran główny i tam przesunąć suwak na pozycji Google Discover. Po przełączeniu i powróceniu do ekranu głównego można przesunąć ekran w lewo i pojawiają się wiadomości. Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
robertd Melex Google Discover można włączyć poprzez przytrzymanie palca na ekranie głównym i wybranie ustawienia - więcej - ekran główny i tam przesunąć suwak na pozycji Google Discover. Po przełączeniu i powróceniu do ekranu głównego można przesunąć ekran w lewo i pojawiają się wiadomości. Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka tam też można włączyć szufladę - tak na wszelki wypadek, bo się naszukałem i myślałem, że szuflada pojawiła się dopiero w MiUi 12, ale ludzie pisali, że w 11 też była.
Positive 15 godzin temu, Melex napisał: przesunąć ekran w lewo i pojawiają się wiadomości. To tak nie mam. Jest ten przełącznik, ale po zmianie nic z lewej strony się nie dzieje ciekawego. Zostają te same skróty co były od początku.
Melex Może uruchom ponownie telefon. Czasem pomaga [emoji2]Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
Positive 20 minut temu, Melex napisał: Czasem pomaga Masz rację, choć dopiero drugi, ale pomógł restart. dodana zawartość Teraz to już jak na Pixelu. Rozumiem, że informacje o pogodzie i dojazdach z map Google w tym miejscu, to już tylko marzenie? Spoiler POCO F2 Pro 8/256
robertd Positive Rozumiem, że informacje o pogodzie i dojazdach z map Google w tym miejscu, to już tylko marzenie? chyba o to Tobie chodziło? Zrozumiałem, że u Ciebie tego nie ma.
Positive 12 minut temu, robertd napisał: po wpisaniu np: praca pokazuje mi mini mapkę ... i zrobiłem to w taki sposób:
Positive Dobrze rozumiesz. O ile pogoda pojawia się czasami, to informacje o dojeździe do pracy nie pojawiła się wcale.POCO F2 Pro 8/256
MaRcInIx Witam ! a jak to wylaczyc calkowicie zeby nie mozna bylo przeswuwac tego w lewo zeby to sie nie pojawialo irytuje mnie to mam androida 12 telefon to oneplus 8 pro ktos doradzi jak to wylaczyc calkiem zeby nie bylo tego ekranu ?