@the_naturat_com
Twoja formułka z Wikijest mi doskonale znana więc po kiego grzyba ją piszesz???!Chciałeś siępopisać?! No to się popisałeś, zaimponowałeś mi, jestem pod wrażeniem ?
Wiesz w ogóle do czego służy tentryb?Chyba nie bardzo.Ale Ci odpowiem.W tym trybie włączane są tylko oryginalne aplikacje Samsunga i sterowniki. Pozwala na usunięcie pliku lub deinstalację konkretnej aplikacji, jeśli zakłóca ona pracę telefonu.
Teraz moje Wiki ?
Telefon ciągle włącza się w trybie bezpiecznym — co robić?
Istnieją dwa możliwe rozwiązania takiego problemu. Pierwsza to oprogramowanie, które nie działa tak jak powinno. Tutaj z pomocą może przyjść reset systemu do ustawień fabrycznych. Drugie rozwiązanie jest czysto fizyczne. Przycisk może być uszkodzony albo etui naciska na niego podczas mocniejszego ściskania (np. przy włączaniu telefonu).
@autor wątku uruchomił ten tryb i błąd nie występował.Wystarczy raz tylko sprawdzić. Może wolniej i dokładniej czytaj co koledzy piszą ?Zapytam teraz ja co chcesz czyścić ?? ?A jakby dajmy na to będzie błąd po stronie Operatora lub Samsunga to co wtedy zrobisz? ?Przyczyn może być wiele wiec bezinwazyjny sposób jest przydatny - zawsze można zasugerować powrót do ustawień fabrycznych co rozwiążę 99,9% problemów ale nie o to na tym forum chodzi ...prawda?