A jak wgra TWRP Bez Roota?Jak odblokowuje bootloader przez adb(wcześniej w programistycznych)z automatu po komendzie unlok w adb czyści /Data po restarcie czyli jeszcze Przed Wgraniem TWRP telefon już jest Czysty z Danych które ktoś chciał zwinąć z telefonem.Pozatym nie sadze żeby to zatrybiło jak blokada jest połączona z kontem google(byłoby to zbyyt proste Google na pewno w swoich badaniach taki scenariusz testowało i przeciwdziałało)....
PS.Ja używam Flashity i po wszystkim jak nie używam to flashuje se stockowe recowery,a twrp to jak potrzebuje to przywracam
Jak już sie w to bawić to pożądnie.....
I radzę Tak Robić!!! A zresztą sam sprawdź mając Twrp użyj w ustawieniach "Guzik Przywracanie do Fabrycznych" zobaczysz sam co sie stanie po reboocie....
A jeszcze jedna kwestia!
Otóż jak chcesz zostawić dm-verivity online to Ok.Ale musisz być Pewien że cgcesz już do końca tego telefonu używać StockowyRom(bo o Coustomach możesz zapomnieć),no chyba ze kogoś stać na Szaysugi....to Nie ma tematu....
Ja pisze o budzetowych i niska pulka(a zwłaszcza Chińskich)...Przecietny user to ma wybór(a raczej konieczność),albo nowy jakiś chiński Cena/Jakość.Albo używany odgrzewany kotlet....Co z tego że rok temu Flagowiec był!Ktoś go przez ten rok używał i zjechał baterie.....
Wysłane z mojego Y8 przy użyciu Tapatalka