Na sprzedaż Samsung Galaxy S9 w najciekawszym imho kolorze czyli Lilac Purple. Telefon zakupiony został w lipcu 2018 w sieci Play, miał dwuletnią gwarancję, oraz rozszerzenie w ramach promocji na 3 rok, czyli gwarancja obowiązuje de facto do lipca 2021 roku. Urządzenie jest w pełni sprawne, w stanie bardzo dobrym/idealnym - zawsze używane z etui i szkłem 3D. Na upartego jakieś drobniutkie rysy się znajdą, ale generalnie telefon jest bardzo zadbany. Obecnie telefon jest zdebrandowany i posiada oprogramowanie XEO (czyste, niebrandowane) i oczywiście nie posiada simlocka ani jakiejkolwiek innej blokady (był kupiony za gotówkę, nie na raty do abo za 1zł).
Z telefonem w komplecie:
-oryginalne pudełko
-oryginalna ładowarka
-oryginalny kabel usb
-oryginalne słuchawki AKG
-oryginalny host usb
-paragon
-wydruk potwierdzenia przystąpienia do promocyjnej ochrony w ramach Guard
Dodatkowo:
-2 sztuki szkła 3D UV full glue z lampą, klejem i ramką do nałożenia
-etui Ringke Prism case w kolorze różowym
-etui Spigen Liguid Air w kolorze czarnym
-etui Ringke Slim w kolorze czarnym
-etui Ringke Fusion dymione
-etui Spigen Rugged Armor w kolorze czarnym
-etui Spigen Ultra Hybrid czarno-przezroczyste
-etui Nillkin Carbon Slim Case
-etui X-level skórzane w kolorze szarym
Wszystkie etui są w stanie bardzo dobrym lub dobrym - najczęściej używane były Ringke Prism oraz Ringke Fusion i Spigen Ultra Hybrid
Dla zdecydowanych mogę dorzucić ładowarkę bezprzewodową Nillkin Magic Disk 4 w kolorze czerwonym (obsługuje szybkie ładowanie bezprzewodowe jeśli podłączymy ją do kostki Samsungowej z kompletu).
Cały komplet oddam za równe 1000zł. Ewentualną wysyłkę biorę na siebie (kurier ubezpieczony lub paczkomat). Odbiór osobisty możliwy w Osielsku koło Bydgoszczy. Nie interesuje mnie zamiana. Kontakt poprzez PW na forum.