balwanekbuli
No czyli jednak to nie jest nowy nowy tylko odnowiony, po serwisie.
Refurbished.Telefony odnawiane są najczęściej przez licencjonowanych producentów lub sprzedawców – specjalistów w dziedzinie danej marki.Firmy te skupują sprzęt w dużej ilości od innych przedsiębiorstw – sklepów, dostawców telekomunikacyjnych. Można takrzec że po serwisie 🙂
Sprawdziłem go i tak jak myślałem że jest to od AT&T. Sprzedawca twierdzi że jest odblokowany i tu pozostaje mu wierzyć, bo jeśli tak nie jest to nigdy nie odpali z polskimi kartami SIM
Spoiler
Oraz sprawdziłem go czy nie widnieje na tzw. Czarnej liście i jest wolny od wszelkiego rodzaju na przykład gdyby były nie spłacane raty. Portal Samsunga mówi że jest czysty
Spoiler
Teraz poruszę kwestię częstotliwości. Sprzedawca pisze że ma:
Spoiler
Nie widzę tutaj sieci 4G na 900MHzi już będą problemy w działaniu w Polsce na sieci LTE. Poza miastem czy w trasie telefon nie do używania. Dziękuję za uwagę.
@szybki_bill
Pamiętaj, że robiąc zakupy przez internet masz 14 dni na zwrot i odejście od umowy sprzedaży. Dlatego bez obaw możesz zakupić wybrany model, sprawdzić czy jest na pewno w nienagannym stanie, a później bezproblemowo zwrócić, jeśli jednak będzie odbiegać od Twoich oczekiwań.