Mariusz_Sarnowski Witam. Posiada ktoś taki telefon? Ile czasu ładuje się Wam do 100% Ile czasu trzyma bateria? Niby ma szybkie ładowanie a łodowało mi 3 godziny z hakiem-to dopiero pierwsze ładowanie bo wczoraj go kupiłem.. Z góry dziękuję za odpowiedzi
Esc Witam. Posiada ktoś taki telefon? Ile czasu ładuje się Wam do 100% Ile czasu trzyma bateria? Niby ma szybkie ładowanie a łodowało mi 3 godziny z hakiem-to dopiero pierwsze ładowanie bo wczoraj go kupiłem.. Z góry dziękuję za odpowiedzi Mam i używam i sobie chwalę. To ile czasu ładuje się telefon zależy głównie od ładowarki i kabla. O ile pamiętam na oryginalnym nie szło z pełną prędkością szybkiego ładowania. Ogólnie koło półtorej godziny. Ja nie do końca zwracam na to uwagę bo podłączam telefon na noc i rano na być gotowy. Bardziej mnie martwi czy wytrzyma cały dzień, ale przeważnie tak. A jak mniej robię to i dwa.
Esc Wydaje mi się że na oryginalnym kablu i ładowarce może być coś koło tego. Zawsze możesz sprawdzić albo miernikiem USB albo przez program np. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.freeandroidtools.root_checker Jakim prądem telefon jest ładowany.Oczywiście nie możesz zapomnieć że testy trzeba robić na raczej rozładowanym ponieważ w końcówce ładowania już nie jest ładowany pełnym prądem