kowalio Witam codziennie rano woła ode mnie hasło. Nie mogę odblokować nijak inaczej tylko hasłem. W ciągu dnia jest normalnie. W Note 8 zdarzało się tak co jakiś czas w ciągu dnia raz na dzień, raz na kilka dni. Komuś też się coś takiego pojawia? Ustawienia jakieś?
vipergtr kowalio Witam codziennie rano woła ode mnie hasło. Nie mogę odblokować nijak inaczej tylko hasłem. W ciągu dnia jest normalnie. W Note 8 zdarzało się tak co jakiś czas w ciągu dnia raz na dzień, raz na kilka dni. Komuś też się coś takiego pojawia? Ustawienia jakieś? Kowalio, po dłuższym braku aktywności woła o hasło, pin lub symbol, na S20 Ultra miałem to samo
balwanekbuli @kowalio Prawdopodonie nowe zabezpieczenie Google. Mój Note 9 też po dłużej przerwie używania woła PIN 😉
kowalio @kowalio nie masz ustawionego restartu urządzenia w nocy ? Jeżeli już jest to ustawione to nie wiem gdzie. Wysłane z mojego SM-N986B przy użyciu Tapatalka
kowalio Dziękuję, rzeczywiście jest to w dwóch miejscach... Ale mam wyłączone. Wysłane z mojego SM-N986B przy użyciu Tapatalka
rygiel1974 @kowalio a czy masz ustawione odblokowywanie twarzą ?? Wysłane z mojego SM-N986B przy użyciu Tapatalka
kowalio @kowalio a czy masz ustawione odblokowywanie twarzą ?? Wysłane z mojego SM-N986B przy użyciu Tapatalka Tak, twarzą i telemetrią. Wysłane z mojego SM-N986B przy użyciu Tapatalka
kowalio Dzięki. Jednak bez twarzy ciężko. Rękawiczki się nosić zaraz będzie.Wysłane z mojego SM-N986B przy użyciu Tapatalka