Artok Można już pobierać aktualizację systemu o numerze MIUI-V12.0.2.0.QJGEUXM Sama aktualizacja nieco ponad 200MB, z kolei cały system 2.2GB. Mam wrażenie, że lepiej trzyma bateria; dość powiedzieć, że pierwszy 1% spadł mi dopiero po 17 minutach użytkowania telefonu (wifi, niska jasność ekranu).
sandurski Poprawili statystyki bateria znikające po 24h?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Artok Tak się przedstawia zużycie baterii. Wifi, niska jasność ekranu, 120Hz. Drugie naładowanie, pobrana aktualizacja 12.0.2.0
sandurski 6 godzin na ekranie przy 50% to ładnie. Ciekawe czy poprawili odczyt, czy po 24h znika. Ciekawe o ile dłużej będzie jak się ustawi 60hz
Artok Przy następnym naładowaniu planuję ustawić na 60Hz i zobaczyć czy jest jakaś różnica. dodana zawartość sandurski Ciekawe czy poprawili odczyt, czy po 24h znika. Nie naprawili tego. Dobiłem do 8 godzin SoT przy 40% i na tym się skończyło, statystyki z wczoraj zaczęły się kasować.
HadenX Ma ktoś u siebie taki problem, że przechodzącgestem do aplikacji w tle jak na filmiku poniżej to nie dzieje się to płynnie tylko klatkuje ?? Na Nova Launcher śmiga miło, ale niestety nie działa blokad dwuklikiem. https://youtu.be/_lBReZHBz3Y
Artok HadenX Na Nova Launcher śmiga miło, ale niestety nie działa blokad dwuklikiem Korzystam z Nova Launcher i bez problemu ustawiłem sobie blokowanie ekranu dwukrotnym dotknięciem
sandurski Przy następnym naładowaniu planuję ustawić na 60Hz i zobaczyć czy jest jakaś różnica. dodana zawartość Nie naprawili tego. Dobiłem do 8 godzin SoT przy 40% i na tym się skończyło, statystyki z wczoraj zaczęły się kasować. Na termin note 8 pro jest normalnie. Nic się nie kasuje. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka dodana zawartość Ma ktoś u siebie taki problem, że przechodzącgestem do aplikacji w tle jak na filmiku poniżej to nie dzieje się to płynnie tylko klatkuje ?? Na Nova Launcher śmiga miło, ale niestety nie działa blokad dwuklikiem. https://youtu.be/_lBReZHBz3Y Pobaw się w opcjach programisty. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
HadenX Sama zabawa czasem animacji nic nie daje, a reszta to nie wiadomo co tykać, a co nie... 🙂Poczekam, może na Poco Launcher 3, który niedługo może wyjdzie.
HadenX Artok Korzystam z Nova Launcher i bez problemu ustawiłem sobie blokowanie ekranu dwukrotnym dotknięciem W nova miałem włączone, ale przy podwójnym dotknięciu było do wyboru coś administratora i normalny, już nie pamiętam, w każdym razie coś z uprawnieniami i już mi się nie chciało bawić, ale widocznie coś przeoczyłem, do tego poco launchera też się idzie jakoś przyzwyczaić po 8 latach na nova.
Artok HadenX ale widocznie coś przeoczyłem, Ustawienia > Ułatwienia dostępu > Więcej pobranych usług > Nova Launcher > Włącz ułatwienie
sandurski Mam pytanie. Jak udostępnić pliki video nagrane pocox3 na telewizor. Nie chodzi mi o kopiowanie ekranu. Udostępnianie zdjęć działa ale jak wejdę na video to rozłącza. Samsung seria 8. dodana zawartość Sama zabawa czasem animacji nic nie daje, a reszta to nie wiadomo co tykać, a co nie... [emoji4]Poczekam, może na Poco Launcher 3, który niedługo może wyjdzie. Ja jak sobie wyłączyłem wszystkie animacje to poziom automatycznej jasności działał skokowo. Trzeba było 1 opcje włączyć. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
mrbobster Ktoś ma problem z wyjściem z galerii aparatu? Dolna belka w ogóle nie reaguje. Zasięg też nie powala a przynajmniej to co się wyświetla 1-2 kreski, Mi Mix 2 3-4 kreski LTE.
sandurski Witam. Kiedyś zablokował się aparat jak chciałem nagrać wideo w 4k i szerokim obiektywie. Aparat się zawiesił. Wyczyszczenie danych nie pomogło. Ponownie uruchomienie smartfona rozwiązało problem. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka dodana zawartość Ktoś ma problem z wyjściem z galerii aparatu? Dolna belka w ogóle nie reaguje. Zasięg też nie powala a przynajmniej to co się wyświetla 1-2 kreski, Mi Mix 2 3-4 kreski LTE. Zasięg 2 3 kreski. Jak wyłączę LTE to pełny zasięg. Ale tak miałem w poprzednim telefonie. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
sandurski Witam. Wifi calling działa na poco x3 po wpisaniu odpowiedniego kodu. Orange flex. Pozdrawiam
Azgal Witam mam problem z aktualizacjąMIUI V12.0.2.0.QJGEUXM, telefon zaktualizowałsię w 40% po czym nastąpiłrestart. Następnie otrzymałem komunikat, że aktualizacjaprzebiegła pomyślnie. Ale chyba nie do końca, bo mogę pobraćją jeszcze raz ;d i teraz pytanie co z tym dalej zrobić pobrać ją ponownie czy zastawić tak jak jest?