Leviu Witam, który z tych telefonów jest wart zainteresowania? Chce kupić żonie jakiś telefon do ok 1000zl, obecnie ma Honor 8. Podstawa to jak najlepszy aparat w tej cenie ( +/- 200zł) i płynność działania. Huawei P30lite Redmi Note 8 pro Redmi Note 9 pro 6/64 Samsung Galaxy A31 Może polecacie coś innego? Pozdrawiam
Szyszy13 Leviu Witam, który z tych telefonów jest wart zainteresowania? Chce kupić żonie jakiś telefon do ok 1000zl, obecnie ma Honor 8. Podstawa to jak najlepszy aparat w tej cenie ( +/- 200zł) i płynność działania. Huawei P30lite Redmi Note 8 pro Redmi Note 9 pro 6/64 Samsung Galaxy A31 Może polecacie coś innego? Pozdrawiam Też szukam czegoś na foto nastawionego. Porównywałeś może ww z POCO X3?
hehs co prawda lektor irytujący, ale może się przydać, bo nie widziałem nigdzie indziej bezpośredniego porównania tych telefonów
TenPrzegryw P30 lite odrzuć na początku to stary i niezbyt dobry telefon. Zależy w jakich warunkach oświetleniowych cyka foty twoja żonka bo jeśli w dobrych to nie opłaca się dopłacać 300 czy 400 złotych do redmi note 9 pro względem 8 pro gdzie kosztuje on 900 złotych. O Samsungu się nie wypowiem bo go nie znam.
hehs TenPrzegryw nie opłaca się dopłacać 300 czy 400 złotych do redmi note 9 pro względem 8 pro gdzie kosztuje on 900 złotych nie opłaca się w ogóle kupować teraz note 8 pro, wsparcie już jest oficjalnie skończone (nie dostanie androida 11)
TenPrzegryw @hehs A po kiego grzyba ci android 11 skoro aktualizację miui dalej będziesz dostawał normalnie. W Xiaomi numerek androida nie ma dużego znaczenia bo zmienia się naprawdę mało a liczy się wersja nakładki
hehs w wyższym miui zmienia się często tylko wygląd, nie wszystko da się przeskoczyć bez aktualizacji "numerka" androida, zresztą co to w ogóle za gadanie "po jakiego grzyba mi nowszy android?" skoro kupuję i płacę, to chyba mam prawo oczekiwać najnowszego androida, a nie protezy w wykonaniu xiaomi?
TenPrzegryw Skoro tak mówisz to wskaż 3 duże różnice miui 11 które miał redmi note 8 pro na androidzie 9 a tą samą wersją nakładki na androidzie 10 którego teraz ma. Poza tym to jakie zmiany w xiaomi są zapowiadane wraz z przeskoczeniem numerka androida nie mówię oczywiście o nowym miui?
Canterbury Galaxy M21 całkiem sobie radzi jeżeli chodzi o zdjęcia w tym budżecie.Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka