grzechu8888 Cześć. Czy działają wam płatności bankowe wykonywane telefonem? Wiem że PKO działa, ale dziś dodałem kartę wirtualną do konta Santander i też działa.
Jenot W aplikacjach, które same obsługują płatności zbliżeniowe wszystko będzie działać bez problemu. Nie zadziała dla banków korzystających z GPay. U mnie działa IKO, nie działa Credit Agricole.Wysłane z mojego LIO-L29 przy użyciu Tapatalka
rafalwozniak Jak najbardziej działają po HCE. Niestety Santander wycofuje się z HCE i przechodzi do Google Pay więc możemy spodziewać się wyłączenia płatności zbliżeniowych w niedługim czasie. PKO BP IKO niedawno wydało HCE dedykowaną pod HMS więc tutaj upatrywałbym najdłużej działającą usługę płatności zbliżeniowych dla naszych Huaweiów.
grzechu8888 Jak najbardziej działają po HCE. Niestety Santander wycofuje się z HCE i przechodzi do Google Pay więc możemy spodziewać się wyłączenia płatności zbliżeniowych w niedługim czasie. PKO BP IKO niedawno wydało HCE dedykowaną pod HMS więc tutaj upatrywałbym najdłużej działającą usługę płatności zbliżeniowych dla naszych Huaweiów. Skąd opinia że się wycofuje? Wysłane z mojego LIO-L29 przy użyciu Tapatalka
rafalwozniak Zmiany w Satanderze. Konto Jakie Chcę nie będzie już bezwarunkowo bezpłatne. Bank rezygnuje też z płatności HCE https://www.cashless.pl/8516-santander-podwyzki-wycofanie-hce
jackblackxxx Jest jakaś możliwość używania i płacenia bez obaw aplikacji ING na dzień dzisiejszy ,ponieważ kupiłem telefon i wszystko sobie doinstalowałem , ale apliING nie widzę . Używam Aurora
[usunięty] U mnie nie działa ING (HCE i GPay), BNP (GPay), Revolut (GPay). Natomiast w Millenium mogę płacić HCE.