mrdaniel17092016 Witam. Mam ogromną prośbę do kogoś ogarniętego w temacie zmiany romu na na przykład Tajski. Telefon to samsung galaxy note 8 z romem xeo. Potrzebne mi nagrywanie, a jego brak dyskwalifikuje dla mnie ten telefon. Jedyna opcja dla mnie to zmiana CSC na THL. Jest tutaj ktoś kto może pomóc krok po kroku w tej zmianie? Samo wgranie odinem csc THL nie jest dla mnie problemem tylko gdzies wyczytałem różne wersje... Że albo trzeba potem użyć programu samkey albo realterm. No i sposobu działania tych programów nie bardzo ogarniam... Bardzo proszę o pomoc kogoś kto mógłby mnie poprowadzić krok po kroku...
is200 @mrdaniel17092016 https://www.olx.pl/oferta/sim-z-tajlandii-nagrywanie-rozmow-CID99-IDGFd7E.html
mrdaniel17092016 the_naturat_com @mrdaniel17092016 masz świadomość, że z ROOT będzie nagrywanie na XEO? Tak, wiem. Ale jednak prawdę mówiąc boję się robić roota... Nigdy nie robiłem tego i obawiam się że jak pójdzie coś nie tak to uceglę na amen telefon...
GIUSTO the_naturat_com @mrdaniel17092016 masz świadomość, że z ROOT będzie nagrywanie na XEO? A mógłbyś wyjaśnić jak to zrobić, zrobiłem roota, mam TWRP i Magisk, tylko nie wiem jak zrobić to nagrywanie.
the_naturat_com mrdaniel17092016 obawiam się że jak pójdzie coś nie tak to uceglę na amen telefon... Nie dasz rady zrobić tego przypadkowo. Trzeba było by się postarać i zrobić to świadomie.
mrdaniel17092016 the_naturat_com Nie dasz rady zrobić tego przypadkowo. Trzeba było by się postarać i zrobić to świadomie. Czytalem poradniki które mi przesyłałeś i dla mnie jako laika w tym temacie to czytanie jak w obcym języku więc mogłoby być to możliwe ?
the_naturat_com @mrdaniel17092016 jak wolisz. Powiem Ci, że to łatwiejsze niż Ci się wydaje, a korzyści jest bardzo dużo. Ponadto możesz liczyć na support..
mrdaniel17092016 the_naturat_com @mrdaniel17092016 jak wolisz. Powiem Ci, że to łatwiejsze niż Ci się wydaje, a korzyści jest bardzo dużo. Ponadto możesz liczyć na support.. Z tego co widziałem to chyba najprostsza i najlepsza opcja roota to przez magisk? Magisk ukrywa dodatkowo roota przed aplikacjami... I kolejna rzecz. Root przez magisk ogranicza się wyłącznie do jego instalacji, czy tez twrp? Jakos nie mogę tego skumać...
GIUSTO Mam teraz najnowszystock xeo, jak jest jakiś fajny custom który coś więcej wniesie opróczwyglądu, to może być, jeśli tylko niewielkie kosmetyczne różnice względem oryginału, to wystarczy tylko ROOT.