iMoCks Ktoś ma coś ciekawego do polecenia z ładowaniem 25W lub wyższym? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
slavo @iMoCks Mam, jeśli chcesz coś wiedzieć to pytaj. Ja kupowałem w swiatbaterii za 219 zł, widzę że teraz jest taniej. Widzę też kilka sztuk na alle od userów ze 100% reputacją.
balwanekbuli @iMoCks A powiedz serio potrzebujesz tego super szybkiego ładowania? To jest różnica raptem ok 10 minut. Ja osobiście od czasów S9+ posiadam oryginalny PB z Samsunga i powiem Ci że daje rade. Obsługuje Szybkie ładowanie (Ale już nie super szybkie) oraz ładuje się razem z telefon. Czyli podpinasz ładowarkę do niego, a niego do telefonu i idziesz spać. Rano masz oba urządzenia naładowane z jednej ładowarki https://www.samsung.com/uk/mobile-accessories/battery-pack-eb-p1100c/EB-P1100CPEGWW/#benefits Mnie przed Covidem jak latałem do Polski mocno ratował czasami życie.
iMoCks @balwanekbuli Xiaomi. dodana zawartość @balwanekbuli chodzi też o to, że ja często wybywam z domu i nie mam dostępu do gniazdka żeby doładować telefon. A nie ukrywam, że często chodzi też o to by go doładować jak najszybciej, więc taki powerbank będzie idealnym towarzyszem wypraw. 🙂
iMoCks Po niecałym tygodniu dotarł. Ładuje jak ładowarka sieciowa, więc jak dla mnie rewelacja. Wysłane z mojego SM-N986B przy użyciu Tapatalka
vipergtr Tak z ciekawości pytam, w jaki sposób korzystacie z powerbanków? ?Bierzecie go na wycieczkę, do pracy, itp. A jak już ładujecie telefon to podpięty na kablu w plecaku, torebce? Sorki za może głupie pytania ale też mam powerbank i jakoś nigdy mi się jeszcze nie przydał?
iMoCks Jeżdżę na 2-3 dniowe wypady na ryby bez dostępu do prądu. Mam zawsze ze sobą 2 powerbanki do naładowania latarki, telefonu.