tomasov Musiałem przywrócić telefon do ustawień fabrycznych. Przywróciłem backup lecz nie wszystkie aplikacje powróciły w tym messenger. Zainstalowałem ze sklepu play. Ustawiony w systemie mam tryb ciemny. W samej aplikacji również włączyłem tryb ciemny za każdorazowym włączeniu app na górze wyświetla się biały pasek. Kiedy przejdę do jakieś konwersacji i wrócę do listy dostępnych użytkowników wtedy wszystko wyświetlane jest prawidłowo. Kiedy wyłączę i ponownie włączę aplikację błąd powraca. W czym rzecz? Odinstalowałem app i ponownie zainstalowałem, włączałem i wyłączałem ponownie tryb ciemny w systemie jak w samym telefonie. Wył/wł telefon. Problem nie znika
tomasov Czy wiesz może która ostatnia wersja nie miała tego błędu? Pytam bo ostatnia aktualizacja msng była z końca września mimo to problem wciąż występuje
ali-4 Wersja 282 nie miała tego błędu. Wrzucę screena z historii aktualizacji na moim fonie. Na pewno ta wersja była dobra, bo dalej ją mam jako klon, którego sam stworzyłem na tej właśnie wersji i nie aktualizowałem klona, działa bez błędu
ali-4 https://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/messenger/messenger-282-0-0-10-119-release/facebook-messenger-text-and-video-chat-for-free-282-0-0-10-119-5-android-apk-download/