SergeyY Jużjest w sprzedaży. Zamówiłem go za 270 euro, regularna cena jest 299. Jednak jeżeli założyć nowe konto na mobvoi (-5%) oraz użyć kodu rabatowegoOWTTUE (-5%) można otrzymać cenę o 10% mniej.
spec-naz1 Tak, widziałem, zapewne i jak wypróbuje, ale poczekam aż pojawi się więcej opinii na jego temat:)
falouu Zamówiłem go za 270 euro, regularna cena jest 299 Amator 🙂 Ja zszedłem do 256 EUR z innym kodem. Nie ma sensu wrzucać kodu, bo one działają kilka godzin lub dni. Zamiast tego polecam rozszerzenie Honey do Chrome, w taki sposób ja znalazłem swój kod. No i polecam płacić przez Revolut, zaoszczędzicie na przewalutowaniu
spec-naz1 @falouu Dlatego ja też poczekam, bo udało mi się dużo taniej dostać TicWatcha 2020 z oficjalnej strony Mobvoi. Wystarczyło dodać zegarek do koszyka i tak go zostawić, po kilku dniach na maila przyszedł kod z obniżką bodajże 20%. Później przy po otrzymaniu zegarka i chęci zwrotu można było otrzymać kolejny rabat, więc z ceny ~230€ robiło się coś koło ~160 🙂
Sandip_Godbole spec-naz1 @falouu Dlatego ja też poczekam, bo udało mi się dużo taniej dostać TicWatcha 2020 z oficjalnej strony Mobvoi. Wystarczyło dodać zegarek do koszyka i tak go zostawić, po kilku dniach na maila przyszedł kod z obniżką bodajże 20%. Później przy po otrzymaniu zegarka i chęci zwrotu można było otrzymać kolejny rabat, więc z ceny ~230€ robiło się coś koło ~160 🙂 A jak jest z gwarancją? z tego co wyczytałem dają 12 miesięcy?
piter410 spec-naz1 @falouu Dlatego ja też poczekam, bo udało mi się dużo taniej dostać TicWatcha 2020 z oficjalnej strony Mobvoi. Wystarczyło dodać zegarek do koszyka i tak go zostawić, po kilku dniach na maila przyszedł kod z obniżką bodajże 20%. Później przy po otrzymaniu zegarka i chęci zwrotu można było otrzymać kolejny rabat, więc z ceny ~230€ robiło się coś koło ~160 🙂 Powiedz po ilu dniach ci przyszedł ten kod rabatowy na @maila , bo ja mam już chyba z pięć dni i narazie nic żadnej wiadomości nie mam.
Micho78 A w polskich sklepach będzie ten zegarek? Bo oglądałem dzisiaj kilka recenzji zagranicznych i wszyscy są zachwyceni, zwłaszcza baterią.
kiniu_tar Zrobiłem ten sam manewr z dodaniem do koszyka. Zobaczymy. Zastanawiam się jeszcze nad gw3. Może teraz stanieje. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
spec-naz1 @Sandip_Godbole Nie mam pojęcia jak to jest z gwarancją na te zegarki w Polsce. Powinna być standardowa, czyli 24ms.
masi0 szczyku Ja zakupiłem z oficjalnej strony ticwatch w DE i tu na pewno jest 24 miesiące gwarancji. mówisz o zakupie na oficjalnej stronie? czy teFree 2-4 business day shipping to faktyczny czas dostawy?
szczyku Tak na oficjalnej. I ta dostawa była by faktyczną, gdyby nie sobotnie święto w DE. TWP3 byłby już u mnie w sobotę (w DE sobota jest dniem pracującym dla poczty i kurierów). Ogólnie pierwszy raz widzę, aby wysyłka z Chin była tak szybka. Na foto masz mój tracking. Spoiler
wilk621 Witam. Czy jest jakiś dobry kod promocyjny na ten zegarek ? Przymierzam się do zakupu i chciał bym uzyskać dobrą cene? Znalazłem taki kod: "PKZLFJ" obniża cenę o 15$ na stronie mobvoi.com
szczyku No i w końcu od wczoraj jest u mnie. Po wielu telefonach i kursowaniu autem odnalazł się. Zamówiony 29.09, dostarczony 1.10 nie tam gdzie trzeba. Więc DHL Niemcy się nie popisał. Miał wszelkie poprawne dane, a zasugerował się nazwą miejscowości, błędna nazwą. Nie mam pojęcia jak to możliwe, na infolinii także nie potrafili odpowiedzieć. Tak więc odebrany 6.10.
SergeyY memphis21 Ja kupowałem na amazon.de Na amazonie nie ma możliwości 10% rabatu, na mobvoi.com jest:-5% za założenie konta, jeszcze-5% z kodem OWTTUE Właśnie otrzymałem stąd w ciągu 4 dni.Bateria jest świetna (nie korzystałem z całodobowych pomiarów - 3 dni, zostało 38%), płatności działają.
memphis21 Na amazonie nie ma możliwości 10% rabatu, na mobvoi.com jest:-5% za założenie konta, jeszcze-5% z kodem OWTTUE Właśnie otrzymałem stąd w ciągu 4 dni.Bateria jest świetna (nie korzystałem z całodobowych pomiarów - 3 dni, zostało 38%), płatności działają. To mnie zaskoczyles z tym rabatem. Ja nawet nie wiedzialem ze kozna kupic przez steone producenta xD. Ze wysylaja do PLN. Moze oddam w amazon i zamowie ponownie xD Wysłane z Note 10 Plus