tomjaw Mam bardzo denerwujący problem. Mam w p30 oryginalna ap google do smsów i raz wyświetla mi odbiorców zapisanych a co jakiś czas same numery. O co może chodzić? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
[usunięty] Miałem tak w Mate 20Pro, żona w P20Pro. Samo tak wskakiwało, samo się naprawiało. Na początku podejrzewalem aktualizacje, lecz to nie to. Co zauważyłem to jak wyłączyłem funkcję czatu problem znikł. Myślę,że jak ktoś wysłał ci raz smsa "normalnego" a innym razem miał włączony internet i wysłało jako RCS to wtedy pojawia sie problem.
tomjaw Wyłączyłem i będę sprawdzał. Jest to mega irytujące bo już kilka razy pomyliłem smsy.Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka dodana zawartość Jednak to nie to. Wprawdzie było lepiej ale dalej przełącza i widać same numery...Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Trivet1 Też to mam :/ takie same komentarze pojawiają się w sklepie play pod aplikacja wiadomości więc obstawiam, że to w niej jest problem...Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka