viggo_nt Jak w tytule - co byście dziś wybrali? S20 FE czy s10+ i dlaczego, głównie zależy mi na baterii, zasięgu i aparacie.
viggo_nt Wiadomo - wersja 5g ze Snapem będzie zdecydowanie bardziej przyszłościowa i lepsza, więc bardziej za nią bym patrzyłem ( 5G mnie nie interesuje). Najbardziej zależy mi na informacji Aparat i Bateria.
little.big.conversation Posiadałem obydwa telefony, tzn FE mam nadal, jeśli FE to tak jak wcześniej wspomniano tylko na Snapie 865, telefon świetny, w zasadzie ja nie widzę w nim większych wad no poza może wielkością a no i ładowanie mogłoby być szybsze. Także odpowiedź jest prosta - S20 FE i poczekać aż cena stopnieje do 2,5k
andx little.big.conversation Posiadałem obydwa telefony, tzn FE mam nadal, jeśli FE to tak jak wcześniej wspomniano tylko na Snapie 865, telefon świetny, w zasadzie ja nie widzę w nim większych wad no poza może wielkością a no i ładowanie mogłoby być szybsze. Także odpowiedź jest prosta - S20 FE i poczekać aż cena stopnieje do 2,5k Jak z aparatami s10+ kontra s20fe 5g? Widzisz jakieś różnice?