kondzio1298 Witam poszukuję telefonu do 400 zł . Oczekiwań nie mam dużych więc proszę o to co najlepsze dostane w tych pieniądzach. System może być android lub ios. Zastanawiałem się nad samsungiem s7 lub starym iphonem SE , ale może uda się znaleźć coś lepszego . Z góry dziękuje za pomoc.
dzidexx peterpp S7 bardzo dobry wybór Trzeba doliczyć wymianę baterii i ewentualnie pogodzić się z wypalonym ekranem. Podobnie będzie z każdym innym używanym przez 2~3 lata.
peterpp @dzidexx swoją S7 mam ze 4 lata ekran jest nadal ok 🙂 ale spadek wydajności baterii faktycznie zaobserwowałem ale mimo wszystko wychodzi około 1,5 dnia użytkowania a było duo lepiej 🙂. Acha i nie ma opcji o jakimś zacięciu czy zawieszeniu się telefonu.
Tofik1993 Narzeczona posiada s7 edge, ma 3 lata, bateria w tym telefonie nie istnieje, system muli na każdym kroku a ekran jest w każdym możliwym zakątku wypalony ...Wysłane z Oneplus 8 [emoji6]
Tofik1993 @Tofik1993 Chętnie bym zobaczył te wypalenia ekranu [emoji846] Ciężko to ująć telefonem ale na żywo klawiaturę widać cały czas na każdym jasnym tle , jutro postaram się to ująć 🙂 Wysłane z Oneplus 8 [emoji6]