Cześć,
Mam bardzo irytujący i moim zdaniem dość nietypowy problem (nie wiedziałem jak skonstruować nazwę tematu), który pojawił się z minuty na minutę.
Słuchałem muzyki ze słuchawek, które były dołączone do zestawu S20. Odłączyłem słuchawki dosłownie na 3 minuty, gdy podłączyłem je ponownie muzyka już nie leciała ze słuchawek, a z głośników telefonu. Oczywiście parę razy je podłączałem i odłączałem, uruchamiałem telefon ponownie lecz nic to nie dało, w tamtym momencie jedyną rzeczą jaką zauważyłem było to, że gdy podłączałem za którymś razem słuchawki na pasku w lewym górnym rogu była mała ikonka słuchawek po czym znikała po sekundzie.
15 minut po tym wydarzeniu chciałem podłączyć telefon do komputera za pomocą kabla, lecz gdy podłączam telefon to dosłownie co pół sekundy odłącza się i podłącza do ładowania, co za tym idzie razem z tą wariacją występuje nieustannie dźwięk podłączenia telefonu czyli to "plumknięcie" jest to na zasadzie nieustannego co pół sekundowego spamu jakby coś się zawiesiło.
Po tym wszystkim znowu podłączyłem słuchawki, lecz teraz co się dzieje to jest jakieś nieporozumienie. Za każdym razem gdy podłączę słuchawki wyskakuje komunikat, " Sprawdź port ładowania USB, wykryto wilgoć w porcie ładowarki/USB".
Nie mogę nic z tym zrobić, muszę czekać aż ten śmieszny komunikat sam zniknie. Telefon i słuchawki nie miały absolutnie żadnego kontaktu z wodą i wilgocią. Dodam jeszcze bardzo istotną rzecz, nie działa szybkie/superszybkie ładowanie, jestem po prostu załamany.
Jedyny plus tej całej sytuacji jest taki że działa chociaż zwykłe ładowanie. Czy jest jakikolwiek sposób aby to naprawić nie wysyłając telefonu do serwisu?
Z góry dziękuję za każdą pomoc.