lewy11 Witam, Przeszedłem na OP8 z s10+. Z google zaciągneło mi kontakty - OK Natomiast jak w OP dodaje nowy kontakt to nie synchronizuje się z google, synchronizacja włączona i wg tel zrobila się 5 min temu a nowych kontaktów w Google brak. Czy ma ktoś taki problem i jak go rozwiązać?
lewy11 Z OP robię ręcznie ale tych kontaktów nie widać nawet po zalogowaniu na google na komp, i na samusng tez nie przechodzi. Po dodaniu kontaktu bezposrednoi w google lub w samsung ten kontakt po chwili pojawi sie w OP Natomiast w druga stronę nie działa.
sebakillerpl Podczas dodawania kontaktu jest opcja gdzie ma dodać kontakt czy na telefon czy na konto google sprawdź to tutaj podaje screena z tą opcja. Wysłane z mojego IN2013 przy użyciu Tapatalka
lewy11 OK w ten sposób zadziałalo, ale to nie rozwiązuje problemu, ponieważ mam duzo kontaktów które są w tel a nie są w google, i teraz pytanie jak je wszystkie przerobić do google dodana zawartość Ok, temat ogarnięty. Zainstalowałem Kontakty od Google - wyeksportowałem całą zawartość na Konto Google scaliłem i jest OK.