Cześ Zakupiłem sobie Moto e7 plus z Androidem 10 , i oczywiście chciałem przesłać ekran na TV , posiadam trzy TV , Kruger & Matz , Blaupunkt i GoGen - wszystkie posiadają funkcję Wireless Display , no ale oczywiście od razu problem . Ustawienia >Wyświetlacz i ... nie ma funkcji "Prześlij ekran" . Pogrzebałem i znalazłem Połączone urządzenia > Ustawienia połączeń >Przesyłanie ekranu Ale problem polega na tym, że wszytko jest tam w dziale BLUETOOTH . Ustawiam w TV Whireless Display potem klikam na smartfonie w Przesyłanie ekranu i ... Tu niespodzianka, komunikat" Brak urządzeń w pobliżu" Nie bardzo rozumiem o co chodzi?We wcześniejszych telefonach motorolli i wersjach Androida 8,1 i 9 nie ma tego problemu wystarczy włączyć w Tv Whireless Display a na smartfonie wejść w Ustawienia >Wyswietlacz>Przesyłanie ekranu kliknąć i od razu znajduje wszystkie trzy moje TV i wybieram na którym chcę oglądać
Czy jest w stanie ktoś mi coś poradzić ? Zaznaczam, że jak zainstaluję w tele inne apki typu Wireless Display robi se to samo Od razu wyświetla się ten sam komunikat typu "Brak urządzeń w pobliżu "