MartinV Witam mam mały denerwujący problem jak usunąć Datę z ekranu głównego ? Przesyłam zdjęcie . Próbował już wszystkiego i skończyły mi się pomysły
dapik1 Czyli przytrzymanie palcem widget'u nie wywołuje żadnej interakcji? Wysłane z innego telefonu.
MartinV dapik1 Czyli przytrzymanie palcem widget'u nie wywołuje żadnej interakcji? Ukryj zawartość Wysłane z innego telefonu. Niestety Nie jest tylko opcja Ustawienia i w sumie tam tylko sa dwie opcje z brakiem możliwości wyłączenia bądź usunięcia dodana zawartość Czyli Nie da się tego usunąć bez zmiany Lunchera ? dodana zawartość leucomax Android One i wszystko jasne. Nie ma szans bez zmiany launchera na inny Czyli nie da sie tego usunać bez zmiany Lunchera ?
dapik1 Jak wspomniano wcześniej - raczej bez zmiany launchera się nie uda. Nie wiem jak by było gdyby telefon był zrootowany? Wysłane z innego telefonu.
MartinV dapik1 Jak wspomniano wcześniej - raczej bez zmiany launchera się nie uda. Nie wiem jak by było gdyby telefon był zrootowany? Pokaż ukrytą zawartość Wysłane z innego telefonu. To chyba dam sobie z tym spokój i zostawie to bo nie znam sie na tym żeby coś dogrywać tym bardziej że telefon na gwaranci jest
dapik1 Nie ma się czego bać. Launcher'y nie są straszne [emoji41].Może to porównanie nie będzie zbyt poprawne ale spróbujmy: kupujesz samochód, jest na gwarancji. Zakup pokrowców na fotele nie wpływa na parametry pojazdu, bardziej na "gusta".Wysłane z innego telefonu.
MartinV dapik1 Nie ma się czego bać. Launcher'y nie są straszne . Może to porównanie nie będzie zbyt poprawne ale spróbujmy: kupujesz samochód, jest na gwarancji. Zakup pokrowców na fotele nie wpływa na parametry pojazdu, bardziej na "gusta". Wysłane z innego telefonu. To jaki Np Launcher mam zainstalować ? Nova ?
dapik1 Lubię Nova. Co jakiś czas są promocje na wersję premium i wtedy kosztuje niewiele.Wysłane z innego telefonu.