Witam wszystkich.
Ostatnio zamontowałem do swojego Seata Ibizy 2008r chińskie radyjko 2din z Androidem 10 i mam mały kłopot ze Spotify. Używam Spotify w wersji premium i mam na radiu pobrane utwory tak, by móc słuchać ich bez dostępu do internetu. Problem polega na tym, że Spotify wycisza utwory za każdym razem gdy zechcę przełączyć piosenkę na następną albo wstecz. Na pasku widać że piosenka idzie dalej, lecz nie ma w ogóle dźwięku, na sekundę słychać go jeżeli chce sam przeskoczyć do danego fragmentu piosenki ale później cisza. Sam przełącznik utworów przy kierownicy działa jak należy ponieważ działa przy innych aplikacjach, a w samym Spotify pojawia się ten problem zarówno przy panelu sterowania radia przy kierownicy, oraz gdy zechcę przełączyć piosenkę za pomocą ekranu dotykowego radia. Problemu nie ma wówczas, gdy piosenki lecą same sobie bez mojej ingerencji. Wszystko jest ok, wtedy gdy skończy się jedna i wskakuje kolejna. W załącznikach podsyłam zdjęcia które mogą trochę pomóc oraz link do samego radia z ali.
https://pl.aliexpress.com/item/4000274452157.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7cad5c0fc2tw6E
Przeglądnąłem już forum przy użyciu lupki i raczej nie było tutaj takiego tematu. Bardzo dziękuję za jakiekolwiek rady 🙂
Pozdro