Herus Drodzy, mogę kupić nowego 5G za nieco ponad 2300. Warto zmienić Note9? Nie ukrywam ze planowalem telefon zmieniac dopiero w nastepnym roku. Ale Snapdragon i cena kusi. Szkoda tylko, że nie jest mniejszy :(
Herus S5Fan Wow, gdzie taka promocja? PW. Zastanawiam się też nad kolorem... biały, niebieski czy może zielony? Ostatnio mialem S6 złoty a teraz Note 9 niebieski.
Herus mad3ros Za 2300 mógłby być nawet różowy... Wysłane z FE 5G Bez przesady. Chciałbym wybrac inny kolor niż poprzedni, ale... zielony trochę za jasny, a biały.. Chyba za bardzo 'nijaki'
Herus Możesz wrzucić foty tego czerwonego? Albo znacie stronę gdzie można zobaczyć real foto tych kolorów a nie rendery.? Ok zdecydowałem się na zielonego (miętowego) w wersji 5G + etui silicon biała iEtui Clear View Cover (EF-ZG780CNEGEE)
Pejotwroc Oglądałem zielonego, czerwonego i niebieskiego. Wg mnie numer jeden to czerwony. Baaaaaardzo ładny. Potem zielony a na końcu niebieski. Jakiś taki nijaki, bez efektu wow. Ale właśnie będę kupował niebieski bo u mnie telefon od razu ląduje w etui. Będzie to czarny spigen lub granatowy Samsunga. I w tych etui ciemną ramka telefonu najmniej kontrastuje z etui. Po prostu telefon zlewa się z nim. Przy jaśniejszych kolorach jest taki za duży kontrast.
Herus Czerwony ładny ale jako facet się nie zdecydowałem żeby dla siebie wybrać taki kolor. 😉 Mi się taki kontrast właśnie podobał oglądając filmy na YT. Np: Spoiler Biały w granatowym etui: Spoiler We wtorek wrzucę fotki w konfiguracji zielony + biały silicone + granatowy clear view
GRIZZLY1 Panowie trochę odbiegacie od tematu na rzecz dyskusji tylko o samym kolorze. Też jestem ciekaw opinii czy warto. Od siebie dodam że jeśli nie potrzebujesz rysika i masz tym bardziej wersję Note 9 6/128 to jak najbardziej warto ale myślę że jak już to na 8/256
egoista skoro cenowo nie jest to sporo to wersja 6/128 5G nie jest warta zachodu , lepiej poczekać na wersje 8/256 5G