RSL Dzień dobry, Zamawiał ktoś z Google Store DE za pomocą Mailboxde? Da się zapłacić Revolutem czy rzeczywiście karta musi być wydana w DE?
mrstatler Ja zamawiałem w ten sposób. Na razie G nie wycofał mojego zamówienia z 01.10. Wysyłka 2-3.11. Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka
slupek Te oryginalne etui z GS warto brać?W Samsungu korzystałem z oryginalnych i byłem zadowolony, nie wiem jak jest z tymi od Google.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
mniedziel Ja zamawiałem w ten sposób. Na razie G nie wycofał mojego zamówienia z 01.10. Wysyłka 2-3.11. Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka Też mam zamówienie z niemieckiego Google Store-a 01.10, ale planowana dostawa wcześniej 20-21.10 Wysłane z mojego Pixel 4 przy użyciu Tapatalka
Smykoo Prawdopodobnie anulują to zamówienie ze względu na brak możliwości płatności kartą z Niemiec. Już do nich pisałem w tej sprawie i oni nie wysyłają do Polski w żaden sposób.Wysłane z mojego Pixel 4 XL przy użyciu Tapatalka
mniedziel Nie wydaje mnie sie, 2 lata temu tak jak teraz zamawiałem Pixela z Google Store płacąc "polską" karta walutowa w euro MasterCard na adres dostawy niemiecki.Wysłane z mojego Pixel 4 przy użyciu Tapatalka
Smykoo Nie można tak jak w Mediamarkt.de. Dostałem od nich maila o tym, że nie wysyłają do Polski.Wysłane z mojego Pixel 4 XL przy użyciu Tapatalka
Cygg Mi anulowali z saturna niemieckiego. Adres mailboxde dałem. Coś w tym stylu po niemiecku otrzymałem "Hello XXX, every order in our online shop is checked thoroughly. Your order did not meet one of the test criteria and was rejected for security reasons." Nie mam pojecia gdzie kupić. Na google store czytałem że tak samo anulują. Na Amazonie niemieckim bym kupił ale coś nie chce się tam pojawić.
GRIZZLY1 @Cygg widać wprowadzili jakieś dodatkowe weryfikacje i restrykcje z tego powodu. Gdzieś chyba czytałem czy ktoś napisał że namailboxde już nie bardzo da się robić takie obejściaprzy zakupach.
MarlonRandom Zatem jeśli kanał zakupu z mailbox upadł to albo trzeba prosić kogoś bezpośrednio z Niemiec aby nam kupił i wysłał potem do PL albo cierpliwie czekać na amazon.de do listopada pewnie.
[usunięty] A możemy poczekać na potwierdzenie osób które zamówiły z mailbox.de? One najlepiej potwierdzą czy kanał upadl czy w dalszym ciągu działa i ma się dobrze.Nikt tu nie napisał że mailbox.de anulowali.
[usunięty] W przyszłym tygodniu będę w de i kupię Pixel 5 jak będzie w Saturnie lub mm. iPhone xr idzie w świat.
fudiasz @up To weź mi też:) Kurde Niemcy mi nie po drodze, będę chyba kombinować że znajomymi z Niemiec. U mnie ip11 już poszedłw świat.
mrstatler Dostałem zwrot z google store, więc albo mailbox , albo karta revolut nie zostały zaakceptowane. Ehhhhh default_sad.png Pisane palcem po wodzie. Jacek Wro
Cygg mrstatler Dostałem zwrot z google store, więc albo mailbox , albo karta revolut nie zostały zaakceptowane. Ehhhhh default_sad.png Pisane palcem po wodzie. Jacek Wro Ja z saturna.de tak samo zamawiałem przez mailbox i revolut. Anulowali, czekam teraz na zwrot pieniędzy ;/ Człowiek chce dobry kompaktowy telefon kupić i nie da się.
mniedziel Dostałem zwrot z google store, więc albo mailbox , albo karta revolut nie zostały zaakceptowane. Ehhhhh default_sad.png Pisane palcem po wodzie. Jacek Wro Dostałeś jakiegoś emaila z Google Store o anulacji czy wnioskujesz, po zwrocie kasy na konto? Wysłane z mojego Pixel 4 przy użyciu Tapatalka