Smykoo W tym wątku proszę o zadawanie pytań zarówno nowych użytkowników jak i tych co mają zamiar kupić Pixela.
majek9 Panowie ma ktoś sprawdzone dostępne od ręki szkło ochronne na ekran 4a z wycięciem na kamerę przednią? Kupiłem jakieś za kilkanaście zł na jednym z portali aukcyjnych, ale przyszło bez wycięcia i jak się przełączy kamerę na front, wtedy ziarno się pojawia przez to, że ekran aparatu jest zasłonięty. Jak coś macie to podeślijcie bo na dbrand mam zamówienie szkła ale dopiero za miesiąc będą wysyłać...Wysłane z mojego Pixel 4a przy użyciu Tapatalka
mrstatler Przyszło powiadomienie z niemieckiegosklepu G , że się pojawił w ograniczonej ilości. Jak zaglądnąłem na ich stronę to już tylko przedsprzedaż jest aktywna.
majek9 W jakiej cenie można go z Niemiec zamówić razem z opłatami dodatkowymi?Wysłane z mojego Pixel 4a przy użyciu Tapatalka
mrstatler 340,20 euroDo tego trzeba doliczyć transport do Polski, bo niemiecki G nie wysyła do Polski.Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka
spec-naz1 Nie tylko do Polski, w Austrii lub Szwajcarii też nie ma w oficjalnej dystrybucji Pixeli i ludzie zamawiają z Niemiec inawet tam takie zamówienia anulują, jeśli się zamawia z GoogleStore Ogólnie to najlepiej czekać chyba aż pojawiąsię na Amazonie, wtedy będzie pewność co do kosztów i ewentualnej gwarancji
GRIZZLY1 Tylko trzeba pamiętać że naliczają różnicę VATu bo w Niemczech jest 19%na elektronikę a u nas 23%.
GRIZZLY1 @spec-naz1 czyli różnica w cenieDE vs PL w takim razie się powiększa niestety. Niby nie dużo ale jednak. Ehh, kochana Polsza :E
K9G A jak wygląda sprawa aparatów w 4a? Dalej trzymają poziom i niszczą wszystko w gorszym świetle trybem HDR? Ostatnio miałem Nexusa 5x i tęsknie za tymi aparatami.
tomasov Posiadałem wcześniej pixela 3 i sprzedałem go jedynie dlatego że przy połączeniu przychodzącym prawie nie słychać było dzwonka który wydobywał się tylko z jednego głośnika. Ponoć ten typ tak ma. Jak jest w przypadku 4a? Czy równie marnie słychać dzwonek?
SzPuniek Pixel fajny ciekawe jak w Polsce się sprawdzi.. macie już może jakieś doświadczenia ??? Ktoś zrobił recenzje na YouTube - https://youtu.be/8_41ipE3Cro - sprawdzał ktoś ten tryb astro czy to faktycznie tak działa?
bxx3 Ustawienia>lokalizacja>skanowanie wifi & bt dodana zawartość SzPuniek Pixel fajny ciekawe jak w Polsce się sprawdzi.. macie już może jakieś doświadczenia ??? Ktoś zrobił recenzje na YouTube - https://youtu.be/8_41ipE3Cro - sprawdzał ktoś ten tryb astro czy to faktycznie tak działa? oj astro działa jak należy ^^
Spartan1024 Pytanie do użytkowników 4a. -Odzczuje spadek wydajności po przesiadce z 3?-Wibtacje dają radę? -Ile % bateria spada w ciągu nocy? Mój pixel 3 w nocy potrafi zejść nawet kilkanaście procent. Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka
bxx3 Folii nie ma, dodana zawartość Spartan1024 Pytanie do użytkowników 4a. -Odzczuje spadek wydajności po przesiadce z 3? -Wibtacje dają radę? -Ile % bateria spada w ciągu nocy? Mój pixel 3 w nocy potrafi zejść nawet kilkanaście procent. Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka przez noc t.j 10h spada mi 0-2% Mało aplikacji, wszystko co niepotrzebne w tle wyłączone, wi-fi off, skanowanie off
Seiko Notatka Moderatora: Tu jest wątek o 4a wasze posty przeniosłem tu, proszę trzymać się tematu. https://forum.android.com.pl/topic/370896--pixel-5-pojawiaj%C4%85ca-si%C4%99-szczelina-mi%C4%99dzy-ekranem-a-ramk%C4%85?do=embed/
GregE Witam.A jak z jasnością w 4a w porównaniu z pixelem 3a albo innymi?Poprawili coś? I czy jest jakaś folia na ekranie pi wyciągnięciu z pudełka?Pozdrawiam